Maksim Mrvica se nakon pet godina vraća na tvrđavu sv. Mihovila u Šibenik
17. svibnja 2023.
Music Box (10275 Članci)
Podijeli

Maksim Mrvica se nakon pet godina vraća na tvrđavu sv. Mihovila u Šibenik

Pijanist Maksim Mrvica, jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, nakon pet godina nastupit će u rodnom Šibeniku. Koncert u sklopu velike svjetske turneje The Collection održat će 1. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila.

Apsolutna svjetska zvijezda, jedan od pionira crossover glazbe, Mrvica je zadnji put na Tvrđavi sv. Mihovila nastupio 2018. godine. Nakon velike turneje po Australiji i Aziji, rasprodanih koncerata u Sydneyu i Melbourneu, Singapuru, Seulu i Šangaju, nastupa u legendarnim dvoranama Hammersmith Apollo u Londonu i Palais des Congres u Parizu te Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Maksim Mrvica u srpnju vraća se u rodni Šibenik! Maksim stiže u sklopu svjetske turneje The Collection kako se zove i njegov zadnji album, zapravo best of izdanje na kojem se nalaze najpopularnije pjesme u njegovoj 20-godišnjoj crossover karijeri pa će tako publika na Mihovilu uživati u njegovim najpopularnijim obradama.

Na pozornicu koja ove sezone slavi jubilarnu desetu koncertnu sezonu, Maksim Mrvica dolazi u pratnji novog benda, uz audio-vizualne efekte posebno osmišljene za ovu turneju.

Inače, Mrvica je najprodavaniji crossover pijanist na svijetu, s više od četiri milijuna primjeraka njegovih albuma prodanih u 57 zemalja, a neki od njih su dobili dvostruku platinu u Hong Kongu i zlatni status u Singapuru i mnogim drugim zemljama!Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 39€, a nakon toga cijena će iznositi 45€. Ulaznice će se moći kupiti u sustavu Eventim i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik. Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% na ulaznice kupljene u City pointu Tvrđave kulture Šibenik.