PREMIJERA: Boa II otkrila spot za pjesmu “Kvar” koja je nastala kao posljedica duge šetnje Maksimirom
24. svibnja 2023.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Boa II otkrila spot za pjesmu “Kvar” koja je nastala kao posljedica duge šetnje Maksimirom

Novi singl s aktualnog albuma „Sinovi & kćeri“ grupe Boa II je pjesma „Kvar“!

„Nastala je kao posljednja od materijala na albumu ‘Sinovi&Kćeri’ i kao posljedica jedne duge šetnje Maksimirom. Naime, za kraj sam htio jednu veselu neobaveznu pjesmu u kojoj se šalim na svoj račun. Svi smo u velikoj većini opsjednuti svojim izgledom, a to je unaprijed izgubljena bitka, pogotovo kad pređeš šest „banki“. Ja se veselim svakom novom danu i ne plačem za slavnom prošlosti jer smo se sjajno zabavljali i sretan sam što sam to sve prošao. Kako smo Luka i ja otpočetka rada na albumu, u aranžmanima, odlučili uključiti što više stilova, red je došao na disco / funky stil, a kako su se bendu već priključili Elvis i Štrba to je profunkcioniralo savršeno.““ – rekao je Mladen Puljiz.

Spot za pjesmu „Kvar“ sniman je pod redateljskom palicom Dinka Doringa.

U bendu su pored Mladena Puljiza i Luke Banića, Elvis Sršen klavijature, Branko Štrbić bas, Frano Putica bubanj te Martina Banić Petrlić i Antea Žure kao prateći vokali.

„Sinovi & kćeri“ je drugi studijski album grupe Boa ll, ujedno prvi s novim autorskim pjesmama. Na albumu se nalazi ukupno 8 pjesama, a cijeli album dostupan je na streaming servisima.

Foto: Doringo Photography