Anastacia najavila dolazak u Hrvatsku gdje će promovirati novi hit album “Evolution”
1. lipnja 2023.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Anastacia najavila dolazak u Hrvatsku gdje će promovirati novi hit album “Evolution”

Anastacia, jedna od najpoznatijih vokalistica našeg doba i vlasnica multiplatinastih hitova „I’m Outta Love“ i „Left Outside Alone“, ovog ljeta, 24. srpnja, u organizaciji ustanove Festival Opatija, dolazi na Ljetnu pozornicu!

Anastacia će u Opatiji, kao hrvatska ekskluziva i ususret Danu Grada Opatije, predstaviti svoj sedmi studijski album „Evolution“, ujedno i njezin šesti album koji je dospio na UK Top 10. Njezina prva dva albuma „Not That Kind“ (2000.) i „Freak of Nature“ (2001.) postigla su golemi međunarodni uspjeh, a globalni hit „I’m Outta Love” 2001. godine donio joj je titulu “Najprodavanije nove pop izvođačice na svijetu”. Njezin komercijalni uspjeh nastavio se međunarodnim hitovima poput “Paid My Dues” , “One Day In Your Life” i službenom pjesmom Svjetskog nogometnog 2002., “Boom”. Sljedeći album „Anastacia“ iznjedrio je mega hitove “Left Outside Alone” i “Sick and Tired” te postao drugi najprodavaniji album 2004. godine u Europi i njen najuspješniji album do danas.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 49,00 EUR / 369,19 HRK možete kupiti u sustavu Eventim.hr. Rezervirajte 24. srpanj za nezaboravan provod i glazbeni spektakl pod zvjezdanim nebom na jednoj od najljepših jadranskih pozornica! U prodaji je limitiran broj ulaznica stoga požurite i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Foto: Promo