“Kakva sjajna promjena!’ – FOX kanali od listopada u Hrvatskoj postaju STAR
7. lipnja 2023.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

“Kakva sjajna promjena!’ – FOX kanali od listopada u Hrvatskoj postaju STAR

FOX kanali ove jeseni postaju STAR. The Walt Disney Company Hrvatska otkriva novo ime i upečatljiv vizualni identitet televizijskih kanala koji će od 1. listopada imati novi izgled. Ostat će dom odvažne zabave s misijom da donesu najbolje akcijske, dramske i humoristične serije iz vodećih studija, uključujući gledateljima omiljene “Simpsone”, “Castle”, “Kosti”, kao i mnoge druge uzbudljive nove naslove.

Promjena će obuhvatiti i ostale zabavne kanale u portfelju The Walt Disney Company u Hrvatskoj – FOX Life postaje STAR Life, FOX Crime postaje STAR Crime, FOX Movies postaje STAR Movies. STAR, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies zadržat će poziciju na elektronskom programskom vodiču kanala (EPG). 

„Rebrendiranjem FOX-a u STAR kanale, gledateljima ćemo nastaviti donositi poznate priče koje vole, kao i novi nagrađivani programski sadržaj. STAR će ostati dom velikih naslova zabavne industrije, s poznatim glumcima iz najvećih studija na svijetu“, komentirao je Kakhaber Abashidze, direktor The Walt Disney Company za srednju i istočnu Europu. „Uzbuđeni smo zbog onog što nosi novi izgled kojeg vjerujemo da će naši gledatelji dobro prihvatiti.“

Rebrending STAR kanala slijedi kreativni smjer FOX kanala. Kreativna inspiracija proizišla je iz logotipa STAR, koji je proširen na središnjem ‘izrezu’ da bi pružio osjećaj pokreta i transformirao ga u zvijezdu padalicu. To je dio narativa brenda, stvarajući prepoznatljiv dizajn koji će obožavateljima osvijetliti put do najboljeg zabavnog sadržaja i priča, do vodećih serija i omiljenih emisija.

Novi vizualni identitet STAR kanala prvi će put biti prikazan uživo na završnom partyju jednog od najvećih događaja za medijsku industriju u regiji, konferenciji NEM u Hrvatskoj, čiji su gosti brojni predstavnici zabavne i TV industrije iz cijele Europe.

* Sadržaj na streaming platformi i linearnim kanalima STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies će se razlikovati.

The Walt Disney Company vodeće je raznoliko međunarodno poduzeće za obiteljsku zabavu i medije koje uključuje Disney parkove, iskustva i proizvode; Disney distribucija medija i zabave; i tri grupe sadržaja – Studios, General Entertainment i Sports, usmjerene na razvoj i proizvodnju sadržaja za DTC, kazališne i linearne platforme. U Hrvatskoj je tvrtka prisutna s nekoliko svjetski poznatih zabavnih i informativnih TV kanala, uključujući Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, National Geographic, National Geographic Wild, 24KITCHEN, Disney Channel i Disney Junior.