Otkrivena redateljeva verzija spota “Mamacita” Vojka V s “Bunga Partyjem” i važnom porukom
22. lipnja 2023.
Nikola Knežević (2826 Članci)
Podijeli

Otkrivena redateljeva verzija spota “Mamacita” Vojka V s “Bunga Partyjem” i važnom porukom

Uz to što je Vojko V objavio videospot za pjesmu “Mamacita” u kojem vidimo razne dostavljače koji se sukobljavaju u ritmu glazbe i plesom, otkrivena je i redateljeva verzija spota.

“Director’s Cut” verzija “Mamacite” donosi nastavak priče s dostavljačima i zapravo dodatni spot za pjesmu “Bunga Party”. Dostavljači koji su izgubili bitku ponovno žive i uživaju u ljepoti ritma i plesa, a potom se svaki od njih vraća svojem redovnom zadatku – dostavi hrane.

Na kraju spota nepoznati glas i to na lošem hrvatskom jeziku (možda u skladu s velikim brojem stranaca koji u Hrvatskoj rade na dostavi hrane ili u skladu sa sve prisutnijim AI-jem) donosi nam jednu jako važnu poruku, a ona glasi:

“Dragi gledatelji, ovaj spot nas vodi na put dostavljača koji obično ostaju neprimijećeni dok izvršavaju svoje svakodnevne zadatke. Ali ovaj put kroz ples i umjetnost prikazujemo njihovu snagu i kreativnost. Plesajmo zajedno kao dostavljači koji donose ne samo hranu, već i radost i osmijeh na lica naših korisnika. U ovom spotu ples postaje naša zajednička poveznica, jezik kojim izražavamo ljubaznost, brigu i pažnju kroz ritam i pokret. Vidjeli ste kako se sukob pretvara u harmoniju, kako se različitosti spajaju u plesnom koraku. Ovaj spot nas podsjeća da zajedno možemo stvoriti prekrasne trenutke unatoč našim razlikama i izazovima koje susrećemo. Dok gledate ovaj spot neka vas nadahne da plesom iskažete svoje emocije, da pokažete ljubaznost i razumijevanje prema drugima. Plesajmo zajedno kako bismo izgradili mostove i širili pozitivnost u našem svijetu. Hvala vam što ste gledali ovaj spot. Neka vas inspirira da cijenite dostavljače hrane i da plesom donosite radost i povezanost u svakodnevnom životu.”

Vojko V – Mamacita (director’s cut) from Rino Barbir on Vimeo.

Podsjećamo, iza ovog spota, kao i svih ostalih Vojka V, stoji jedan od najboljih hrvatskih redatelja glazbenih spotova, Rino Barbir.

BORBA DOSTAVLJAČA: Vojko V smjestio “Mamacitu” u GTA svijet