Parni valjak ponovno osvaja publiku – poslušajte novu pjesmu “Bogati će pobjeći na Mars”
5. srpnja 2023.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

Parni valjak ponovno osvaja publiku – poslušajte novu pjesmu “Bogati će pobjeći na Mars”

Parni valjak predstavlja novi autorski singl! Nakon što su pjesmom “Moja glava, moja pravila” potvrdili nastavak aktivnosti i pridruživanje Igora Drvenkara u ulozi pjevača, a zatim održali i seriju koncerata kojima su oduševili publiku diljem regije, jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima, donosi novu pjesmu “Bogati će pobjeći na Mars”, zajedno s pratećim videospotom.

“Živimo u vremenu u kojem kao društvo nismo imali nikad više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji” riječi su kojima članovi benda opisuju poruku pjesme, za koju ističu kako je uskoro uvrštavaju i u koncertni repertoar: “Jedva čekamo da je počnemo svirati uživo, jer je jedna malo žešća koncertna stvar. Obećali smo raditi na novim pjesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i cijeli album”, otkrivaju.

Novi singl nosi prepoznatljivi potpis Huseina Hasanefendića Husa, autora bezvremenskih stihova i glazbe Parnog Valjka koji su odgojili generacije slušateljica i slušatelja. Uz predstavljanje nove pjesme u radijskom eteru i digitalnoj sferi, bend donosi i prateći videospot, koji potpisuje  zagrebački fotograf i redatelj Dinko Čvorić – Doringo, zaslužan i za videospot singla Moja glava, moja pravila.

A upravo su tim singlom članovi benda početkom proljeća započeli novo poglavlje, u kojem im se u ulozi pjevača pridružio talentirani Igor Drvenkar. Pjesma je doživjela odličan prihvat među publikom, kao i kod radijskih urednika, budući da se odmah po objavi našla na #1 HR Top 40 liste i dio je najemitiranijih domaćih pjesama u radijskom eteru već 14 tjedana.

Bend koji je obilježio gotovo pola stoljeća regionalne glazbene povijesti korača novim poglavljem, u kojem kroz pomno odabrani koncertni repertoar nastavljaju i dalje s publikom dijeliti svoje svevremenske klasike. Da u njima ima još inspiracije potvrđuju i nove autorske pjesme, za koje se nadaju da će ih uskoro predstaviti i u obliku novog studijskog albuma.

Novi singl “Bogati će pobjeći na Mars” dio je tog putovanja, a pjesma je od 5. srpnja dostupna u radijskom eteru i na svim digitalnim glazbenim platformama, pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records.

Foto: Domagoj Kunić