Playground Hustle uz Soviet Soviet na 2. otvorenju programa Good Vibrations
5. listopada 2018.
Music Box (10946 Članci)
Podijeli

Playground Hustle uz Soviet Soviet na 2. otvorenju programa Good Vibrations

U srijedu je fantastičnim koncertom bendova Naxatras i Lord Drunkalot otvorena sedma sezona klupskog programa Good Vibrations, a u nedjelju, 7. listopada (ponedjeljak je neradni dan!) slijedi drugi dio otvaranja uz Soviet Soviet i Playground Hustle. Ovaj duo zamijenit će bend Mr. Albino koji je morao otkazati nastup zbog privatnih razloga. Cijena ulaznica u pretprodaji je 55 kuna, na dan je 70 kuna, a mogu se kupiti u Dirty Old Shopu.

Playground Hustle čine dvije cure koje odlično spajaju mračnu elektroniku s eksperimentalnim repom. Producentica Ivona Eterović (Tonota) zaslužna je za instrumentalni dio, stvarajući ga kombinacijom sviranja akustične i električne gitare/basa i svih ostalih elemenata koji se nalaze u jednom glazbenom softveru. Marija Magdalena Slović (Megi) zaslužna je pak za vokalni dio, od pisanja tekstova do njihove izvedbe, bilo repanjem ili pjevanjem. Bit će im ovo prvi nastup u sklopu programa Good Vibrations.

„Sovietima“ će ovo biti drugi nastup u Zagrebu, a ovo je izvrsna prilika za čuti kako zvuči njihov hvaljeni aktualni album “Endless”, kao i stvari s prethodnih izdanja ove talijanske trojke osnovane 2008. godine u Pesaru. Momci su već 2009. godine privukli publiku prvim singlovima, a status su zacementirali kvalitetnim albumima i energičnim live nastupima diljem Europe. Topla preporuka svim fanovima bendova poput Wire, The Soft Moon, Holograms, Gang of Four, The Pop Group, The Sound, Girls Names, Eagulls, The Horrors, Joy Division, PIL, A Place To Bury Strangers, Bloc Party, Franz Ferdinand i Foals.

Good Vibrations će u srijedu, 17. listopada u Močvari ugostiti Monumentse, britanske prvake eksperimentalnog i progresivnog metala koji će promovirati novi album “Phronesis”. Podršku im pruža danska četvorka VOLA – fantastičan miks progresivnog rocka, elektronike i industrial te extreme metala, francuski progresivni metalci Kadinja, finski Atlas dok će domaće snage predstavljati popularni Riječani Kryn. Vrlo atraktivan listopad Good Vibrations će zakucati u utorak, 30.10. u Saxu nastupom najboljeg one man banda na svijetu koji se krije iza imena Lewis Floyd Henry.

Foto: Sven Knechtl