Artan Lili vraćaju se u Tvornicu kulture
11. srpnja 2023.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Artan Lili vraćaju se u Tvornicu kulture

Nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg koncerta u sklopu turneje ”10 godina teškog undergrounda”, beogradska grupa Artan Lili vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture.

Trenutno su na ljetnom dijelu turneje, a novim singlom najavljuju veliki povratak u Zagreb u subotu, 2. prosinca 2023. godine.

Beogradski rokeri Artan Lili prošli su tjedan objavili pjesmu ”Hardkor i pank”, novi, mračni singl nastao u suradnji sa Zoranom Marinkovićem, frontmenom grupe Bjesovi. Zoran je otpjevao prateće vokale u pjesmi, dok je videospot u produkciji Nikole Vranjkovića i Marka Beninija u jednom kadru snimio Miodrag Cicović. ”Hardkor i pank” deveti je po redu singl s trećeg albuma, za koji će bend snimiti ukupno 12 pjesama, a koje objavljuje sukcesivno u izdanju Croatia Recordsa. Veliko nam je zadovoljstvo i čast da predstavimo naš novi singl nastao u saradnji sa Zoranom Marinkovićem, frontmenom i pevačem grupe Bjesovi koji je nesebično dao veliki doprinos ovoj pesmi, koja je ujedno i nešto najavangardnije što smo uradili u karijeri. Velike zasluge za audio produkciju pripadaju Nikoli Vranjkoviću i Marku Beniniju, a ništa manje Miodragu Cicoviću koji potpisuje režiju video spota!, istaknuo je frontmen benda Bojan Slačala te dodao: Nadam se da ćete svi uživati u našem novom ostvarenju! 

Prošlogodišnjim je koncertom grupa Artan Lili oduševila zagrebačku publiku koja je pjevala sve riječi u glas s bendom, a u prosincu će dobiti priliku čuti i nove pjesme. ”Najbolje što znam”, ”Ako stanemo tu”, ”Srce”, ”Sajko”, ”Na mišiće”, ”D.E.P.R.A.”, ”Rokenrol posle rokenrola” i ”Hardkor i pank” tutnjat će Tvornicom kulture ovog prosinca.

Ulaznice po cijeni od 13 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima Entrija ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 15 eura.

Foto: Braća Nadeždić