Bang Bang objavili video spot za pjesmu “Pijani i zaljubljeni”
26. siječnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Bang Bang objavili video spot za pjesmu “Pijani i zaljubljeni”

Jedan od naših vodećih pop-rock sastava, sjajni Bang Bang, predstavio je spot za novi singl “Pijani i zaljubljeni”, koji će ovog petka (27.01.) izvesti na prestižnom 64. Zagrebačkom festivalu.

“Nadamo se da će se ova pjesma lijepo uklopiti u atmosferu Zagrebačkog festivala, ali i nadolazećeg Valentinova iako su “Pijani i zaljubljeni” netipična ljubavna priča. Ljubav je nepredvidiva i često nas iznenadi u neočekivanoj situaciji. Možda kasnije shvatimo da to nije ono što smo željeli, ali u tom trenutku, pijani smo od ljubavi”, rekli su Hrvoje i Lara iz benda Bang Bang.

Riječ je o još jednom nastavku fantastično plodne suradnje s redateljem Ljubom Zdjelarevićem, koja se ovim uratkom popela na ukupno 5 spotova. Dosljedno svojoj glazbenoj kreativnosti, međutim, inovativni Bang Bang odabrao je od svojih videouradaka napraviti svojevrsnu zaokruženu priču pa tako “Pijani i zaljubljeni” predstavljaju nastavak spota za prethodni singl “Stranci”, u kojem je prikazano zahladnjenje odnosa jednog ljubavnog para.

„Bang Bang je pred sebe za ovu godinu stavio mnoge zadatke, a jedan od njih, tiče se i glazbenih spotova. Želja nam je da su pjesme koje radimo, tematski povezane video spotovima. Spot “Pijani i zaljubljeni” nastavak je priče spota “Stranci”, i ideja je da svaki sljedeći bude nastavak onog prethodnog. Ovaj koncept dat će novom albumu, osim audio identiteta  i onaj vizualni – filmski. Naravno, bez pomoći naših dragih prijatelja Ljube Zdjelarevića i Raula Brzića koncept ne bi bio moguć. U konačnici, kad su spotovi i fotografije u pitanju, oni su ti koji najviše brinu o našem vizualnom identitetu. Ovo je snimanje bilo najzahtjevnije do sada i trajalo je preko deset sati. Spot ne bismo mogli zamisliti bez članova udruge “Back to swing˝ i djevojaka Ivane Grete i Anamarije Rančić kojima se ovim putem još jednom zahvaljujemo“, objasnila je Lara Antić Prskalo.

Takav pristup komentirao je Zdjelarević: “Novi spotovi za grupu Bang Bang zamišljeni su kao priča u nastavcima. Bendu i meni se činilo zgodnim započeti s drugačijim pristupom proizvodnje spotova te smo odlučili da bi za njihov novi album svi spotovi tvorili jednu kontinuiranu priču. Počelo je sa ‘Strancima’, nastavlja s ‘Pijani i Zaljubljeni’. Radnja je krimi, s humorističnim elementima i mi sami ne znamo gdje će nas odvesti. Ne postoji precizan storyline, već prilagođavamo radnju duhu i osjećaju pjesme, ali ipak ne prenosimo doslovno tekstove pjesama. Mislim da je koncept dosta svjež, ne susreće se često, te da će vizualno dobro zaokružiti novi album benda.”

Izvor: Hamar Media