Kantautor Hoodooleen traži vašu pomoć za objavu dvostrukog vinila!
27. srpnja 2023.
Nikola Knežević (2745 Članci)
Podijeli

Kantautor Hoodooleen traži vašu pomoć za objavu dvostrukog vinila!

“Nakon četrnaest objavljenih singlova i spotova, želja i cilj mi je objaviti svoj prvi solo album na vinilu”, obraća je kantautor Hoodooleen obožavateljima u kampanji koju je pokrenuo na platformi Ulule.

“Nakon sedam godina koje sam proveo sa svojim bendom Rolin Humes odlučio sam pokrenuti svoj solo projekt pod imenom Hoodooleen. Dosad sam objavio četrnaest pjesama i sve su popraćene video spotovima koje je radio veliki umjetnik i moj dragi prijatelj Toni Mijač. Moja sljedeća velika želja je objaviti prvi solo album kojeg sam uživo snimio u Rafinerijskom domu u Sisku gdje se trenutno nalazi glazbena škola Frana Lhotke. Za produkciju albuma je zadužen Filip Vidović iz Matterhorn Music -studija koji je s kojim surađujem od samih početaka dok su za cover zaduženi Toni Mijač kao fotograf i Mima Juračak kao dizajner. Album se sastoji od šesnaest pjesama u trajanju od jednog sata i dvadesetak minuta što ga čini duplim albumom. Ovu kampanju pokrećem jer album želim objaviti na vinilu čije štampanje nije moguće u Hrvatskoj, stoga sam se odlučio isti napraviti u Njemačkoj. Ovim putem se želim zahvaliti svima vama koji ćete na bilo kakav način sudjelovati u realizaciji mog prvog albuma. A to možete učiniti dijeljenjem ovog linka sa svojim prijateljima, usmenom preporukom ili da i sami naručite svoj primjerak.

Troškovi su u cijelosti namijenjeni za tiskanje duplog albuma na vinilu kod tvornice MY45 Vinyl u Njemačkoj. Trošak tiska je 3.100,00 eura, a miksa i mastera albuma 1.000,00 eura. U slučaju da se ciljana svota premaši sav dodatan novac će biti namijenjen za miks i master albuma. U slučaju da se ciljana svota ne skupi svima će novac biti vraćen.

U kampanji možete sudjelovati OVDJE. Sretno Roberte!