Underground death metal spektakl u Močvari uz američke snage Deteriorot i Ascended Dead
19. kolovoza 2023.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

Underground death metal spektakl u Močvari uz američke snage Deteriorot i Ascended Dead

Nasty Events i Abyssal booking u suradnji s klubom Močvara najavljuju još jedan underground death metal spektakl!

U nedjelju, 27. kolovoza u Močvaru dolaze američki death metalci Deteriorot i Ascended Dead, a podršku će im pružiti domaći death thrash bend iz Zagreba, Emberam.

Nastali davnih 90-ih, Deteriorot su jedni od predvodnika američkog underground death metala. Zadnji puta su u Europi bili 2015. i ovo im je drugi tour po Europi uopće! Dolaze naoštreni i spremni za rat te će nam prikazati kako zvuči ta poluzaštopana kanalizacija u bespućima američkog podzemlja. Na ovom touru slave 30-u godišnjicu “Manifested Apparitions of Unholy Spirits EP-ja”, a i promoviraju zadnji cjelovečernji dugosvirajući album “The Rebirth”.

Ascended Dead, ekipa iz San Deiga voli taj zli death metal. Vraćaju se u Europu nakon četiri godine, a tad su na tour išli sa Impetuous Ritualom. Završili su svoj drugi album i na ovom touru će nam ga svirati. Na ovom touru se vratio originalni basist i prvi puta u skoro 10 godina će nam svirati u ovoj postavi. Ono što možete očekivati je klasičan mrak, kaos i bestijalnost u svim pogledima i bez granica.

Nova ekipa iz Zagreba satkana oko Vaktala, Emberam, bit će podrška Amerikancima. Napokon se događa da je mlađa ekipa počela raditi bendove i svirati metal. Prvi koncert su imali u AKC Attacku te su sve prisutne odušeili. Ovo će im biti drugi koncert i jedva ih čekamo vidjeti.

Mlađi od 18 imaju besplatan upad na ovaj kao i na svaki koncert u organizaciji Nasty Eventsa i Abyssal bookinga, a za sve ostale upad je 17 eura u pretprodaji, na dan koncerta 20 eura.