4. ARENA ZAGREB: Dino Merlin nakon četiri beogradska, najavio i četiri zagrebačka koncerta
21. kolovoza 2023.
Nikola Knežević (2805 Članci)
Podijeli

4. ARENA ZAGREB: Dino Merlin nakon četiri beogradska, najavio i četiri zagrebačka koncerta

Rušenje rekorda za Dinu Merlina je postala normalna stvar. Ovaj glazbeni čarobnjak, kako su ga mediji prozvali, prvotno je rasprodao pulsku Arenu, tri koncerta u zagrebačkoj Areni, a potom i tri koncerta u beogradskoj Areni gdje je dodan i četvrti datum. Sada je Dino najavio i četvrti koncert u Areni Zagreb.

Četvrti najavljeni koncert je za 15. prosinca, a ulaznice su u prodaji u sustavu Adriaticket.com. Do sada rasprodani datumi su 8. i 9. prosinca, te 16. prosinca.

Što se tiče beogradske Štark Arene, to su koncerti koji će prvi uslijediti. Rasprodani su datumi 18., 19. i 21. studenog, a za koncert 22. studenog ima još ulaznica koje možete kupiti u sustavima tickets.rs i efinity.rs.

S obzirom da je Dino Merlin i ranije uz izlazak novog albuma organizirao svjetsku turneju, ne sumnjamo kako su četiri beogradske i četiri zagrebačke arene samo početak svega. Nestrpljivo čekamo i novi album koji se već dulje vrijeme najavljuje. Za sada su nam poznati singlovi “Mi”, “Dođi” feat. Senidah, “Jedan dan, jedna noć”, “Krive karte” i “Kako da ti kažem”.