Vodeće zagrebačke trap grupe BUNTAI i KUKU$ izrodile pop zvijezdu!
11. rujna 2023.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Vodeće zagrebačke trap grupe BUNTAI i KUKU$ izrodile pop zvijezdu!

Zagrebačke trap grupe BUNTAI i KUKU$ donose još jedan zajednički singl. Četiri godine nakon što su predstavili pjesmu “Roxtar”, nezaobilazni hit i apsolutni favorit publike na koncertima, momci su objavili novu pjesmu zaraznog refrena – “POPSTAR”, zajedno s pratećim videospotom i ubrzo ušli i u Top 10 domaćeg YouTube Trendinga.

Novi singl autorski potpisuju Yung Bude (Jakov Budić) i Dipsi (Dorian Brezak) iz skupine Buntai, zajedno s članovima kolektiva KUKU$, za produkciju su zaslužni Mihovil Šoštarić – Lockroom i Roko Bekavac – Traposlavia, dok iza pratećeg videospota redateljski stoje Luka Matković, Ana Cindrić i Yung Bude.

S ovom pjesmom Buntai nastavljaju najavljivati svoj četvrti po redu studijski album, naslovljen “Dogma”, čija objava se očekuje na jesen ove godine, pod okriljem diskografske kuće yem. S novog izdanja već su ranije predstavili najavni singl “Demoni”. Kako su otkrili na svom Instagramu, novi album donosi ukupno 11 pjesama i gostujuća imena kao što su Sjena, Palac, Baks, mrzimteluka i drugi.

Zagrebačka trap grupa BUNTAI dio je domaće glazbene scene od 2015. godine, a u vrlo kratkom roku postali su jedni od vodećih glasova svoje generacije. Iza sebe imaju već tri studijska albuma, a njihove pjesme neizostavne su himne gen-z publike, poput “Njen svijet”, “Antun Bauer” i “Nacrtana”, kao i već spomenuta “Roxtar” s KUKU$-om.

Publiku iz godine u godine osvajaju i energičnim nastupima te su se do sada istaknuli kao izvrsni live-izvođači, što su pokazali diljem regije, a potvrdili i u veljači 2022. godine na svom prvom samostalnom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture, koja je bila dupkom ispunjena njihovom vjernom bazom publike.

S novim singlom momci nastavljaju predstavljati svoj unikatan spoj glazbenog stila i umjetničkog izričaja, što ih je korak po korak dovelo do jednih od najistaknutijih novih imena domaće glazbene scene.

Foto: Ana Cindrić