Po’ Metra Crijeva dovode “Boškarin IV” u zagrebačku Močvaru
12. rujna 2023.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

Po’ Metra Crijeva dovode “Boškarin IV” u zagrebačku Močvaru

Dragi ljubitelji glazbe i ča metala, pripremite se za nevjerojatan glazbeni doživljaj jer Po’ Metra Crijeva dolazi u Zagreb!

Što je ča metal? To je spoj nevjerojatnog metala s dušom istarske tradicije. Ova glazba temelji se na istarskoj ljestvici, našem kulturnom blagu, gdje se sopelima izvodi onako kako se to činilo “na takno i debelo” – dio UNESCO-ve kulturne baštine. To je iskustvo koje ne smijete propustiti! Ovo će biti prvi PMC headlining koncert u Zagrebu, i najvažnije, promocija najnovijeg albuma “Boškarin IV” koji je izašao 17.4.2023. godine! Ovaj album donosi nevjerojatne glazbene trenutke, uključujući dva nagrađivana singla sa spotovima: “Čižićka Rapsodija” i “Prokleti Pust”. Naša svrha je podijeliti ovo glazbeno remek-djelo s vama uživo!

I ne zaboravite, PMC (Po’ Metra Crijeva) su poznati po svojoj nevjerojatnoj izvedbi uživo. Očekujte energiju koja će vas podići i ostaviti bez daha! Gosti i iznenađenja bit će objavljeni uskoro, zato ostanite u tijeku! Nemojte propustiti priliku biti dio ovog glazbenog spektakla i sudjelovati u promociji albuma “Boškarin IV”. Označite datum – 11.11.2023. u Močvari, i spremite se za nevjerojatnu glazbenu noć! Upad je u pretprodaji 8 €, a na dan koncerta 12. Pretprodaja se obavlja putem weba.

Foto: Davor Birt