IZVJEŠĆE/FOTO: Frka zapalila Sinj, a Brkovi pravo zasukali brkove na otvorenju 16. S.A.R.S.-a
21. srpnja 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Frka zapalila Sinj, a Brkovi pravo zasukali brkove na otvorenju 16. S.A.R.S.-a

Uspješno je odrađen prvi dan 16. S.A.R.S. Music and beer festivala u ugodnoj pivskoj i glazbenoj atmosferi u Sinju pred više od 800 gostiju iz svih dijelova Hrvatske i BIH.

Festival su imali prilike otvoriti sinjski bend Simbola, sa svojom svirkom uveli goste u festivalsku atmosferu, nakon kojih se na scenu festivala popeo iskusni splitski bend Ekskurzija Poljoprivredne škole koji je sa svojim starim hitovima probudio cijeli Sinj i bio pravi uvod za ono što slijedi. A uslijedila je turbo senzacija Nipplepeople.
Kada se na scenu pojavio maskirani dvojac publika je bila u deliriju i doživjela spektakl koji samo oni mogu napraviti. Po prvi puta elektro-pop senzacija nastupila je na sceni S.A.R.S. Festivala. Frka je zapalila Sinj! Osim svima već poznate pjesme, bend je izvodio stare i nove hitove, koji su doslovno rasplesali publiku.

Ili ih volite ili ne, oni su tu i rasturaju! Pred razgaljenom publikom Brkovi su napravili atmosferu jedinstvenu njima. U dobroj glazbi i craft pivu uživala je i starija i mlađa publika, što nam daje za pravo vjerovati da alternativna scena neće nestati.

S.A.R.S. se nastavlja, a u subotu u 20:30 program otvaraju mladi sinjski bend The Countess, Seviter i Mind ZOO koji su uvod za zagrebačke dečke iz punk sastava Šank. Za kraj posjetitelje očekuje mega car Rambo Amadeus, koji zatvara glazbeni line up festivala.