Gitaristički virtuoz Tommy Emmanuel vraća se u Hrvatsku!
13. rujna 2023.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Gitaristički virtuoz Tommy Emmanuel vraća se u Hrvatsku!

Tommy Emmanuel, virtuozni gitarist s nevjerojatnim talentom, 8. studenog stiže u Tvornicu kulture u Zagrebu.

Ova glazbena legenda donosi sa sobom ogroman entuzijazam i strast prema glazbi. Svatko tko je ikada svjedočio Tommyjevom nastupu zna da je njegova glazba puna emocija i strasti. Tommy Emmanuel ima jedinstvenu sposobnost sviranja tri različite dionice istovremeno na akustičnoj gitari. Njegova izvedba je besprijekorna, on ne skriva svoje oduševljenje glazbom, a njegova radost osvjetljava svaku notu. Tommy je istinski virtuoz, ali on također dijeli istu strast prema glazbi kao i njegova publika, ako ne i više. Njegova radost i sreća su zarazni, i svatko tko prisustvuje njegovim koncertima osjeća tu iskru i strast prema glazbi. Njegova autentična radost dolazi iznutra i prepoznatljiva je bez obzira na jezik ili kulturu.

Tommy Emmanuel je nedavno objavio najnoviji album “Accomplice Two”, koji donosi raznolikost i avanturizam u glazbi, u suradnji s glazbenicima poput Michaela McDonalda, Jorma Kaukonena, Billy Stringsa i mnogim drugima. Prvi singl s albuma, “White Freight Liner Blues”, već je osvojio srca slušatelja.

Lista glazbenika s kojima je Emmanuel surađivao duga je i impresivna, a na njoj su imena poput Stevieja Wondera, Billa Wymana, Robbena Forda, Roberte Flack, Olivije Newton-John, Alberta Leeja, Johna Denvera, Michaela Boltona…

Tommy Emmanuel glazbenik je čija strast prema glazbi osvaja srca. Dođite i doživite čaroliju njegove glazbe i iskrenu radost koju dijeli sa svojom publikom. Ulaznice možete nabaviti u sustavu eventim.hr.

Foto: Promo