Uoči koncerta u Domu sportova, z++ objavio novi singl i najavio treći album
2. listopada 2023.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Uoči koncerta u Domu sportova, z++ objavio novi singl i najavio treći album

Kao uvod u svoj najveći samostalni koncert do sada, 2. prosinca u zagrebačkom Domu sportova, osječki glazbenik, producent i autor z++ objavljuje i novi singl – pjesmu “sedmo nebo”.

Za koautora i producenta vodećeg domaćeg hit-singla “Trebaš li me”, ujedno i dobitnika nagrada Porin i Cesarica, ovo je prvi samostalni autorski singl u posljednje dvije godine, a njime ujedno najavljuje i treći studijski album.

U svojim je pjesmama do sada pokazao kako uspješno proširuje žanrovske granice, razigrano kombinirajući trap, pop i funk, a upravo je u tom smjeru kreirao i novi singl “sedmo nebo”, za koju potpisuje tekst, glazbu i produkciju. Pjesma je od 2. listopada dostupna u radijskom eteru te na svim digitalnim glazbenim platformama, pod okriljem diskografske kuće yem.

Glazbeni put ovog samozatajnog osječkog glazbenog čarobnjaka od samog početka prati ulazna putanja, a kroz nastupe diljem regije ističe se i kao jedno od vodećih koncertnih imena nove generacije te vrlo brzo postaje miljenik mlađe publike. Njegov prvi samostalni koncert u Tvornici kulture u prosincu 2021. rasprodan je u rekordnom roku, a nastupi na Dritu apsolutni su highlight svakog izdanja festivala.

Početkom 2022. godine u suradnji s Eni Jurišić i Matijom Cvekom sudjeluje u kreiranju domaćeg hit-singla godine “Trebaš li me”, čiji je autor glazbe i producent. Pjesma je u kratkom roku apsolutno osvojila i publiku i radijski eter, te je dobila i vodeća priznanja domaće glazbene struke – nagradu Porin u tri kategorije, uključujući i “Hit godine”, kao i Cesaricu “Hit godine”.

Uz novi autorski materijal, pred njim je u ovoj godini i njegov najveći samostalni koncert do sada. U subotu, 2. prosinca, stiže na pozornicu zagrebačkog Doma sportova, a ulaznice su dostupne u prodaji putem online platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old.