Uoči Tvornice kulture Klinika Denisa Kataneca otkrila spot za novi singl “Konj”
5. listopada 2023.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Uoči Tvornice kulture Klinika Denisa Kataneca otkrila spot za novi singl “Konj”

„Konj“ je novi spot Klinike Denisa Kataneca, a jednu od uloga u zanimljivom spotu ima i slavni glumac Filip Šovagović!

Novi je to singl s njihovog aktualnog albuma “Kao Zao Kor” kojeg će promovirati u Velikom pogonu Tvornice kulture 5. listopada!

„U samim trenucima nastanka, dok se još rađala kao ideja, imali smo osjećaj da će biti velika pjesma i da će postati okosnica albuma. Ovjekovječiti ju spotom bilo je neminovno. Od početka do realizacije videa prošlo je gotovo godinu dana, a Marina Uzelac i Aleksa Borković preorali su brda i doline da bi on zasjao u punom sjaju. Imali smo mnogo sreće da su i svi ovi divni glumci pristali surađivati i ostavili su u konačnici dobar dio sebe u njemu.Osim zaista maestralne glume Vanje Gvozdić, Anje Mergeduš i Vena Musinovića, bez kojih spot ne bi bio zamisliv, glumačkoj postavi se, na našu sreću pridružio i Filip Šovagović koji je ovjekovječio lik “Dede ziheraša koji poznaje sve kladioničarske sisteme”, kaže Denis Katanec, napominjući kako su od početka baš Filipa Šovagovića pikirali za tu ulogu. Da ga zainteresiraju, dosta im je, kaže, pomogla njihova svirka za Vida TV u Tvornici.

Iznenadili su se koliko su mu se svidjeli pa su iskoristili priliku da ga pozovu na snimanje. „Kada smo mu puštali prvi put pjesmu “Konj” on je na prvi ulet Denisovog glasa dignuo ruke u zrak, stisnuo šake i rekao: “To je to!”. Bilo je to na našu sveopću sreću jer smo toliko htjeli da mu se svidi i da nam se pridruži iz gušta. Neizmjerno ga cijenimo i kao glumca i kao osobu. Na snimanju je ostavio toliko pozitive i profesionalizma da je to neopisivo“, otkrio je Katanec.

Klinika Denisa Kataneca održat će dugoiščekivani veliki koncert i promociju aktualnog albuma „Kao Zao Kor“ u zagrebačkoj Tvornici kulture u četvrtak 5. listopada!