Kindl, Ivana Kindl ima novi singl, singl i spot – “Bond”
7. svibnja 2021.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

Kindl, Ivana Kindl ima novi singl, singl i spot – “Bond”

Nakon što je početkom tjedna Ivana Kindl izbacila tajanstven i zavodljiv novi singl „Bond“, sada je predstavila i prateći videospot koji svojom estetikom dodatno naglašava mističnu atmosferu poput one u soundtrackovima za James Bond filmove! 

„Bond u demo verziji postoji već 5 godina, borili smo se s refrenom u početku pa je vrijeme i strpljenje pokazalo svoje dok se nije dogodila inspiracija. Pjesma nas je od početka podsjećala na pjesme iz filmova James Bonda zato je i ostao naziv“, otkrila je Ivana Kindl.

Videospot za pjesmu „Bond“ snimljen je u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica te je ovom prilikom Ivana ostvarila prvu suradnju s producentskim duom koji čine Benjamin Strike i Luka Vidović. „Htjeli smo dočarati tu pomalo tamnu, retro estetiku pjesme. Ivana je osoba s kojom je vrlo lako raditi, ‘down to earth’ zvijezda, koja je na setu uspjela napraviti opuštenu i ugodnu atmosferu. Što se tiče ugođaja u spotu, on je dosta glamurozn i ima taj bondovski štih, tako da smo jako zadovoljni kako vizual prati i samu pjesmu“, opisali su Benjamin i Luka. Osim nove suradnje s Benjaminom Strikeom i Lukom Vidović, pri stvaranju pjesme Ivaninom se autorskom timu pridružio tekstopisac i glazbenik Denis Špičić. Autori glazbe su Ivana i Alen Križaj koji potpisuje aranžman i produkciju.

Foto: Benjamin Strike