Riječki Jonathan ovoga tjedna stiže u Vintage
13. studenoga 2023.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Riječki Jonathan ovoga tjedna stiže u Vintage

Riječki bend Jonathan stiže u zagrebački Vintage Industrial Bar u četvrtak, 16. studenog, a bit će to prilika čuti ovu sjajnu live rock mašinu na klupskoj svirci.

Jedan od najznačajnijih bendova nove generacije, Jonathan su se probili među najcjenjenije i koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz divove kao što su Editors i Killers, ali i dugačkom američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i “Rock&Off” nagradom za najboljeg koncertnog izvođača.

Jonathan još jednom dolazi pred zagrebačku publiku, ovoga puta u klub u Savskoj, pokazati zašto je nezaboravna live rock mašina. Uz iščekivanje novog albuma, bit će ovo sjajna prilika čuti i pjesme poput “Maggie”, “I Never Meant To Be There”, “Mama I’m Ready”, “Seasons”, “Try To Get Even” i presjek karijere benda koji svakim novim nastupom opravdava titulu jednog od najboljih live bendova regije.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne po 12 eura, dok će na dan koncerta cijena iznositi 16 eura. Dostupne su u Dirty Old Shopu, kao i na njihovoj web stranici, te u Vintage Industrial baru i Grifu.

Foto: Nikola Knežević