Zrinka Posavec promovira novi album u Saxu!
17. listopada 2018.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

Zrinka Posavec promovira novi album u Saxu!

Zrinka Posavec, osebujna umjetnica kristalnog glasa, održat će u srijedu, 24.10. službenu promociju albuma „Gradovi i sela“ u Saxu! 

Nakon vrlo uspješnog albuma prvijenca „Pantomima – Sevdah i Panonika“ u izdanju Mast produkcije, nakon dvije godine izlazi Zrinkin drugi album etno glazbe. Na albumu su snimljene pjesme iz cijele Hrvatske i regije, a snimljene su i dvije autorske pjesme Zrinke Posavec koje su pisane u duhu etno glazbe. Upravo jedna od njih, pjesma „Za tebe“ predstavlja izlazak novog albuma. Album „Gradovi i sela“ rađen je u suradnji iznimnih glazbenika: Kristine Bjelopavlović Cesar na klaviru, Marija Igreca na gitari, Gorana Delača na kontrabasu, Borne Šercara na bubnjevima i udaraljakma i Šimuna Matišića na vibrafonu. Ova izvrsna ekipa predvođena Zrinkom Posavec nadahnuta novim zvukom, bojama i netipičnim instrumentima za ovaj stil glazbe, narodnim pjesmama je podarila novo, suvremeno ruho.

Ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna može se kupiti u klubu u ovim terminima: srijeda 19-22h, četvrtak 19-22h, petak 17-21h, subota 20-22h. Na dan će koštati 60 kuna. Koncert je polusjedeći, a broj ulaznica ograničen.

Foto: Nina Anić