Dino Merlin otkrio publici dvije nove pjesme, među kojima je i suradnja s Markom Louisom
20. studenoga 2023.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Dino Merlin otkrio publici dvije nove pjesme, među kojima je i suradnja s Markom Louisom

Kraj 2023. godine pamtit će se s čak 12 rasprodanih arena u nešto više od mjesec dana, a tom prilikom sarajevski glazbenik Dino Merlin odlučio je obradovati svoju vjernu publiku s dvije nove pjesme.

Dino Merlin, dosljedan sebi i svojoj nježnoj umjetničkoj duši, uoči nastavka senzacionalne turneje “Mi” po arenama u Beogradu, Zagrebu, Skopju i Zürichu, upotpunjuje svoj glazbeni opus video spotovima za dvije nove pjesme. “Skoro će zima” nova je balada iz njegove kreativne radionice, a u isto vrijeme objavio je i duet “Ne radujemo se” s beogradskim multiinstrumentalistom Markom Louisom.

Nastavak je to posebne umjetničke priče; Merlinovog specifičnog glazbenog izraza zbog čega već puna četiri desetljeća dominira popularnom glazbenom kulturom ovih prostora. A i dalje ostaje jedinstven i nadaleko prepoznatljiv autor koji svojim stihovima upakoviranim u moderne glazbene izraze i najmoderniju svjetsku produkciju ostavlja trajni zapis najčišće ljubavne emocije tako jednostavno, a opet moćno kako bi uvijek i u svako vrijeme bio dostupan svim generacijama.

“Dragi moji prijatelji, upravo su pred vas izašle dvije ljepotice, dvije sestre blizanke. Jedna s Markom, jedna sa mnom. Iako se možda čini da svaka priča svoju priču, izgleda da je to jedna priča. O našim životima, o našim ljubavima, sreći i razočarenju; o svemu onome što mi svi zajedno prolazimo u našim životima. Nadam se da ćemo ih dugo zajedno pjevati”, poručio je sarajevski kantautor po izlasku novih singlova i videospotova.

Foto: Radoš Jovanović i Dino Vehabović