Novi petodnevni techno festival dolazi u Hrvatsku – Verknipt Croatia Holiday Festival
18. siječnja 2024.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Novi petodnevni techno festival dolazi u Hrvatsku – Verknipt Croatia Holiday Festival

Verknipt, renomirani nizozemski organizator najvećih hard techno događanja na svijetu odabrao je ovog ljeta plažu Zrće za svoje prvo izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala.

Novi hard techno festival održat će se u klubovima i morskim oazama plaže Zrće na otoku Pagu od 30. lipnja do 4. srpnja i predstaviti publici najpoznatija DJ imena hard techno scene, raskošnu produkciju i neviđeni light show po kojima su Verknipt partiji i eventi upravo i poznati u Europi.

Festival privlači strane i domaće posjetitelje zbog bogatog dnevnog i noćnog programa, ali i cjelokupnog doživljaja zabave uz odmor na prekrasnoj hrvatskoj obali. Broj poklonika hard techno glazbe svakim danom raste sve više, pogotovo među mladima, kako u svijetu tako i u regiji, pa u ovom žanru i organizatori ne štede na svim elementima koji čine ovaj festival jedinstvenim.

Iako je objava line-upa rezervirana za kraj siječnja, Verknipt ekipa surađuje s najvećim svjetskim DJ imenima, pa se u glazbenu selekciju ne sumnja. Za sada je poznato da će se program festivala sastojati od višestrukih boat partija, dnevnih i noćnih klupskih događanja, pool partija i legendarnog after partyja 04. srpnja.

Za otvorenje Verknipt Croatia Holiday Festival najavljuje dvije klupske večeri koje će zadati smjer hard techno zvuka i ultimativni tempo nezaboravnom festivalskom tjednu.

“U skladu s našim Verknipt događajima diljem svijeta oduševljeni smo što ćemo 2024. dovesti naš jedinstveni brend hard techna na obalu Hrvatske. Vjerujemo u stvaranje jedinstvenih Verknipt iskustava koja doslovno nadilaze granice, a plaža Zrće pruža savršene mogućnosti za našu viziju stvaranja i organiziranja prvog europskog hard techno ljetnog odmora” poručuje – Reza Fathi Saffar, osnivač Verknipta.

Ulaznice i smještaj uz personalizirano iskustvo festivala

Pretprodaja ulaznica počinje 24. siječnja u 12:00 sati. Redovna prodaja počinje 25. siječnja u 12:00 sati, a predregistrirati se za kupnju ulaznice možete OVDJE.

Kako festival dovodi većinom stranu publiku organizator unutar svoje ponude nudi i pakete koji uključuju smještaje u vilama i apartmanima na Zrću pa posjetitelji imaju mogućnost upoznati i jedinstvenu lokaciju najvećeg hrvatskog party otoka.

Verknipt sa sjedištem u Amsterdamu jedna je od najvećih organizacija u Europi i svijetu kad je riječ o događajima elektroničke glazbe pa se njihovi eventi rasprodaju u rekordnim rokovima. Tako su nedavno objavili da su u samo 24 sata rasprodali 40.000 ulaznica za najveći svjetski hard techno događaj ikad koji se održava u amsterdamskoj Johan Cruijff Areni 20. srpnja 2024. Verknipt se fokusira na (hard) techno, industrial techno i drugu hard dance rave glazbu, s brojnim događajima tijekom godine na različitim lokacijama, uz poznate izvođače i predstavljanje novih imena scene. Zajedno s ludim i nezaboravnim light showom i otkačenim vizualima čine savršenu kombinaciju iskustva u zabavnoj industriji koju čine.

S više od 155.000 posjetitelja godišnje i širenjem na otprilike 250.000 posjetitelja 2024. godine, uvelike će se proširiti i Verknipt zajednica. Osim što ugošćuju druge velike događaje kao što je Wonderland, Verknipt eventi održavaju se u Njemačkoj, Španjolskoj, Poljskoj, Mađarskoj, Kolumbiji, Čileu, Italiji, Portugalu, Turskoj i dr.

Preuzimanje hrvatske obale od strane ovako velikog organizatora potvrda je da je Hrvatska i dalje jedna od najposjećenijih party destinacija, a ujedno i promocija naše zemlje i obale diljem Europe i svijeta.

Foto: Jesse Wensing