pocket palma iz Zagreba kreće na koncertnu turneju diljem regije
8. veljače 2024.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

pocket palma iz Zagreba kreće na koncertnu turneju diljem regije

Krajem rujna prošle godine objavili su hvaljeni treći studijski album “III” i zatim najavili njegovu veliku koncertnu promociju u zagrebačkoj Tvornici kulture, na čiju pozornicu stižu 16. ožujka ove godine. Za synth-pop trio pocket palma upravo će Zagreb biti i polazna stanica netom otkrivene regionalne turneje, u sklopu koje će nastupiti u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Makedoniji.

S polazištem iz Zagreba, pocket palma će tijekom nadolazećeg proljeća nastupiti u ukupno deset gradova diljem regije, od Rijeke (22. ožujak), Tuzle (29. ožujak) i Osijeka (30. ožujak) do Varaždina (5. travanj), Podgorice (18. travanj), Skopja (20. travanj), Niša (26. travanj), Novog Sada (27. travanj) i Beograda (4. svibanj).

Jedva smo čekali priliku da objavimo vijesti o ovogodišnjoj turneji i jako nas veseli što ćemo posjetiti ovoliko gradova, neke u kojima nismo bili nekoliko godina, a i neke u kojima ćemo svirati prvi putotkrivaju Anja Papa, Luka Vidović i Bruno Žabek te nadodaju: “Već mjesecima se veselimo uživo predstaviti cijeli novi album, a prvi će to priliku imati iskusiti svi koji dođu u Tvornicu Kulture. Također nam je čast što ćemo pozornicu dijeliti s mnogim gostima koje ćemo tek najaviti i nadamo se da se vidimo u što većem broju.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture dostupne su u prodaji putem online platforme Core Event te na fizičkim prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Pretprodajna cijena je 10 eura, dok će na dan koncerta biti 14 eura. Organizator koncerta je yem. Ulaznice za ostale koncertne datume bit će dostupne u prodaji putem lokalnih organizatora i klubova.

Foto: Benjamin Strike