Techno producent Dejan Milićević objavio album s 11 pjesama uz koje ćete plesati ovog ljeta
14. lipnja 2020.
Music Box (9876 Članci)
Podijeli

Techno producent Dejan Milićević objavio album s 11 pjesama uz koje ćete plesati ovog ljeta

Svjetlo dana ugledao je četvrti studijski album Dejana Milićevića, jednog od najplodonosnijih producenata naše regije.

Album pod nazivom “Digging for the Good Stuff” objavljen je na Dejanovoj etiketi Tit Zero Recordings koja ujedno slavi i svoj šesti rođendan. Album se sastoji od 11 pjesama od kojih svaka ima svoj specifičan potpis i ovog puta cijeli projekt je klupskog zvuka. Jedan od najuspješnijih DJ-a naše regije s dugogodišnjom međunarodnom karijerom i producent s više od 100 studijskih izdanja na etiketama kao što su Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gilesku, Night Light, Abyss, Recycled Loops, Factomania, Naked Lunch, Orion Musik i mnogim drugim, na ovom albumu, uspio je provesti slušatelje od house zvuka do minimal i deep techna.

Proces nastajanja albuma je trajao oko godinu dana i Dejan je kroz igru s ritam mašinama, sintezama i iskusnim samplingom ponovo uspio dočarati zvuk koji karakterizira njega kao umjetnika i Tit Zero kao etiketu. Jednom prilikom Dejan je izjavio: “Sve što vidim oko sebe na kraju pretočim u svoj zvuk”, čemu svjedoči i to da je Dejan ovaj album posvetio svojoj tek rođenoj kćeri. Za mix i mastering zadužen je bio Tit Zero Studios Belgrade.

Dejan Milićević iza sebe ima tri studijska albuma koji su doživjeli veliku podršku kako industrije i kolega DJ.a, tako i publike čemu svjedoči to da su svi bili prodani u velikom broju primjeraka, već u prvim danima nakon izdanja. Vjerujemo da će i “Digging for the Good Stuff” ostvariti jednaki ako ne i veći uspjeh.

Foto: Oblix Photography