Riječki Jonathan imaju novi singl “Coming On Hard” s nadolazećeg albuma
20. ožujka 2024.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Riječki Jonathan imaju novi singl “Coming On Hard” s nadolazećeg albuma

Riječki bend Jonathan objavio je novi singl “Coming On Hard”, a još jedan je to uvod u njihov dugoočekivani album “Everyone Else Is Ok” koji će biti objavljen 27. ožujka 2024.

Novi singl autorski potpisuje Jonathan, a snimanje i produkciju novog singla Jonathan su povjerili suradniku Mateju Zecu. Videospot je režirala Kristina Barišić, mlada riječka režiserka.

“Coming On Hard” je još jedan singl s nadolazećeg studijskog albuma, a ranije su s njega objavljeni “Darling”, kao i “Falling”, “Have It All” te “One Minute”. Dugoočekivani album “Everyone Else Is Ok” bit će prvi nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja “To Love / To Hold” iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. U međuvremenu je Jonathan bio izuzetno koncertno aktivan bend, s osvojenom “Rock&Off” nagradom za najboljeg koncertnog izvođača i rasprodanim vinilnim reizdanjima starih albuma.

Pjesmom “Coming On Hard” Jonathan još jednom uvodi u novi studijski uradak, a ujedno je i posljednji najavni singl albuma “Everyone Else Is Ok” koji će biti objavljen 27. ožujka u izdanju LAA-a.

Objavu novog albuma pratit će dvije velike koncertne promocije, ona zagrebačka u Tvornici kulture 19. travnja, te domaća riječka u Pogonu kulture 26. travnja.

Foto: Ivana Bartolović Resch