Četiri reperice iz Crne Gore na jednom mjestu – “ANEMOI” slavi ženski glas!
28. ožujka 2024.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Četiri reperice iz Crne Gore na jednom mjestu – “ANEMOI” slavi ženski glas!

“ANEMOI” je prvi singl projekta Vibin with DJ Mono koji je objavljen za etiketu Beats per Montenegro.

U pitanju je hard-core hip-hop pjesma koja slavi ženski glas. Po prvi put u Crnoj Gori su četiri reperice okupljene na istoj pjesmi. Frenetični bas i efektna isporuka lirike karakteriziraju ovaj singl dok je realizirana jasno izražena potreba da se na verbalan način “lupi šakom o stol“ i obrade, nažalost, konstantno aktualne teme od kojih je kronično oboljela sadašnjica.

Uz asistenciju Marije Božović na refrenu, dobili smo kolaboraciju više generacija CG rap škole, tako da Labia (česta suradnica Who See klape) i Apro razmjenjuju rime sa sve više prisutnim predstavnicama najnovije generacije koje nastupaju pod imenima Jutro i Kurgashian.

Za glazbu i aranžman su pored Nikole Rajovića bili zaduženi i Todor Tadić i Marko Ćaćić. Pjesma je snimljena i miksana u studiju Knowhere2Run iz koga iz godine u godinu dobijamo sve više i sve raznovrsniji material. Za glazbeni video je bio zadužen Ivan Čojbašić i ekipa Atomic Studija iz Podgorice u kome je spot sniman i montiran. Promo fotografije potpisuje Duško Miljanić dok je za grafičko oblikovanje bila zadužena Adela Zejnilović.