Ivana Kindl u novoj pjesmi pjeva o ljubavi kakvu želi svima – pa i samoj sebi
15. lipnja 2022.
Music Box (10876 Članci)
Podijeli

Ivana Kindl u novoj pjesmi pjeva o ljubavi kakvu želi svima – pa i samoj sebi

Vrsna vokalistica Ivana Kindl predstavlja novi singl naziva „Netko ko me čuva“ kojeg autorski supotpisuje s Alenom Križajem. Radi se o još jednoj njenoj moćnoj baladi čvrstog groovea, a inspiraciju za tekst Ivana je pronašla u nepresušnom izvoru zvanom ljubav.

“Riječi za ovu pjesmu došle su prilično brzo i moram konstatirati da su mi ovo među najdražim i najljepšim stihovima koje sam napisala”, kaže naša pjevačica iznimnog glasa koja i ovoga puta progovara o snazi ljubavi, ističući pritom kako je “neizmjerno bitno imati u životu nekog tko te istinski razumije, tko je tu bezrezervno u dobru i zlu”. “Pjesma”, srčano poručuje Ivana, “progovara o ljubavi kakvu želi svima, pa i samoj sebi”. Singl o bezvremenskoj ljubavi  koja pokreče čitav svijet obgrlio i emotivni prateći video kojeg su producirali Marko Horvat i Tomislav Horvatinović iz NEXUS Produkcije. Uvodno spomenuto, tekst i glazbu supotpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj koji je i producent pjesme, dok mix i mastering potpisuje Filip Vidović (Matterhorn music).

Ivana Kindl ove godine slavi 20 godina diskografske karijere, a kao poklon za obljetnicu najavljuje za jesen svoj 5. studijski album naziva „Put ka sebi“.

Na putu ka novom albumu Ivana je, podsjetimo, pored upravo predstavljenog singla „Netko ko me čuva“ konstantno oduševljavala impresivnim nizom autorskih pjesama. Put započet uz „Sve istine i laži“, popraćen je uspješnicama „Ima nade“, „Budi mi blizu“, „Imamo razlog“, radiofoničnim hitovima „Ostavljaš me samu“ i „Divovi ljubavi“, a zatim i tajanstveno zavodljivim „Bond“-om te još uvijek rado sviranim u eteru i sjajno pozicioniranim singlom „Pusti da se dogodi“.

Foto: Nicolas Diamane