Bojana Vunturišević ove srijede stiže u Vintage Industrial Bar
21. svibnja 2024.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Bojana Vunturišević ove srijede stiže u Vintage Industrial Bar

Bojana Vunturišević se nakon dugo vremena vraća Zagrebu, u srijedu 22.5. koncertom koji će održati u Vintage Industrialu!

Već je neko vrijeme na sceni, a nakon što je niz godina nastupala kao članica underground sastava The Root i MistakeMistake, prije osam godina odlučila je okrenuti novu stranicu svoje karijere i početi je ispisivati samostalno. Prvo djelo objavljeno pod njezinim imenom bio je dobro prihvaćeni album “Daljine”, a idući 2023., s nazivom “Ljubav”. Album je objavljen pod etiketom Bassivity Digitala, koji je ujedno postao nova sfera njezine karijere, obilježen suradnjama sa Senidahom, Sarom Jo i Natašom Bekvalac. “Ljubav” je sklopljena u masu od desetak pjesama, a predstavlja priču koja teče počevši od pjesme „Ljubav“, preko „Gde si sad“ do „Madrina“, „Money“, „Ramba“ i „Care“ koje su nastale tijekom njezine borbe za vlastita autorska prava. Na samom kraju albuma stoji „Svemirska ljubav“ za koju glazbenica govori da je pjesma koju je najbrže napisala.

Koncert Bojane Vunturišević počinje u 21 sati i 15 minuta, ulaznice su u pretprodai po cijeni od 12 eura u Dirty Old Shopu, Grif Baru, Vintage Industrial Baru i online na Entrio.hr, a na dan koncerta koštat će 16 eura.