Marcela novim singlom poručuje da “Ovako ne ide”!
28. svibnja 2024.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

Marcela novim singlom poručuje da “Ovako ne ide”!

Nakon nastupa na Dori s pjesmom “Gasoline” kojim se Marcela pokazala kao jedan od favorita na našem izboru za pjesmu Eurovizije, glazbenica i njezin tim odmah su se posvetili pisanju novih pjesama; prva, koju je upravo otkrila, zove se “Ovako ne ide”!

Pjesma, po Marcelinim riječima, oslikava trenutak spoznaje u kojem osoba shvati da je u vezi u kojoj konstantno potiskuje svoje osjećaje, plašeći se uznemiriti drugu osobu, dok istovremeno shvaća da takav način nije održiv jer gubi sebe u procesu.

“‘Ovako ne ide’ zapravo je prva pjesma koju smo napisali nakon Dore. Očito smo bili u nekoj dobroj energiji, pa je produkcija pjesme malo više up-tempo“, otkriva MARCELA koja je pjesmu napisala sa svojim timom iz snova kojeg tvore Daniel van den Brink, Bjorgen van Essen, Delano Ladurner i Amanda Collis; naime, ovo je isti tim s kojim je napisala Hrtop40 uspješnice „Gasoline“ i „Nismo Isti Svijet“. „Opet se dogodila jedna posebna magija, jer je moj tim Nizozemaca naučio tekst na hrvatskom jeziku i snimio back vokale na ovoj pjesmi. Baš su veliki fanovi zvuka hrvatskog jezika u pjesmi!”, dodaje glazbenica.

Marcela temu pjesme opisuje kao moment u kojem osoba shvaća da boji iskreno progovoriti o svojim emocijama zbog straha da ne povrijedi drugu osobu, no paralelno dolazi do zaključka da treba postaviti granice i smoći snage da kaže ‘ne’ kada to želi:

„Nadam se da će osobe koje se prepoznaju u ovim stihovima pronaći hrabrosti da prvo samima sebi, a onda i osobi s druge strane, kažu – “Ovako ne ide!“

Marcela će 8. lipnja u zagrebačkom Boogaloou nastupiti na eventu ‘Eurosong – najveći hitovi’ na kojem će, uz eurovizijsko glazbeno iznenađenje, predstaviti i svoje autorske pjesme.

Foto: Press