Odgođeni zagrebački koncerti Queens of the Stone Age, kao i ostali nastupi u sklopu EU turneje
9. srpnja 2024.
Music Box (11104 Članci)
Podijeli

Odgođeni zagrebački koncerti Queens of the Stone Age, kao i ostali nastupi u sklopu EU turneje

Queens Of The Stone Age odgodit će ostatak europske turneje zbog zdravstvene situacije Josh Hommea, a time i nastupe na zagrebačkom stadionu Šalata 23. i 24. srpnja 2024.

Prenosimo izjavu benda u cijelosti:

“QOTSA sa žaljenjem objavljuje da se Josh Homme mora odmah vratiti u Sjedinjene Države na hitnu operaciju. Uloženi su svi napori da pokuša izdržati i zasvirati za vas, ali više ne postoji opcija da naastavi dalje. Kao rezultat toga, QOTSA neće nastupati na sljedećim nastupima:

07/10/24 – Vitrolles, FR – Jardin Sonore Festival
07/13/24 – Trenčín, SK – Pohoda Festival
07/16/24 – Berlin, DE – Zitadelle Spandau
07/17/24 – Ostrava, CZ – Colours Of Ostrava
07/18/24 – Vienna, AT – Metastadt Open Air
07/20/24 – Transylvania, RO – Electric Castle
07/23/24 – Zagreb, HR – Šrc Šalata
07/24/24 – Zagreb, HR – Šrc Šalata
07/27/24 – Athens, GR – Athensrocks Festival

Queens se ispričava za eventualne neugodnosti i dijeli vašu frustraciju i razočaranje. Vlasnici ulaznica za festivale, molimo posjetite web stranicu određenog festivala za ažurirane informacije. Vlasnike ulaznica za glavne nastupe kontaktirat ćemo izravno s mjesta kupnje s dodatnim informacijama.”

Dva nastupa benda Queens of The Stone Age u Zagrebu 23. i 24. srpnja neće se dogoditi na orginalno dogovorene datume, zbog hitnog odlaska Josh Hommea na operaciju u SAD. Bend će pokušati dogovoriti nove datume za oba zagrebačka koncerta, odnosno odgoditi ih za sam kraj ljeta. Organizator i bend mole za malo strpljenja, potencijalni novi termini bit će poznati kroz dva tjedna. Bude li moguće organizirati nove koncerte, kupljene ulaznice vrijedit će za nove datume, a kome datumi neće odgovarati, dobit će povrat novca. Ako ne bude moguće prebaciti koncerte iz srpnja za kraj ljeta, svim kupcima bit će omogućen povrat novca. Konačne informacije nadamo se imati kroz dva tjedna.

Foto: Andreas Neumann