Pipsi najavili dva koncerta u klubu Boogaloo
9. srpnja 2024.
Music Box (11104 Članci)
Podijeli

Pipsi najavili dva koncerta u klubu Boogaloo

PipsChips&Videoclips dolaze u zagrebački klub Boogaloo 4. i 5 . prosinca 2024.

Pipsi nastavljaju s tradicijom da jednom godišnje rade posebne koncerte u Zagrebu. Nakon rasprodanog stadiona Šalata u rujnu 2022., kao i rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax u studenom 2023., na red je došla nova zagrebačka akcija. Ove zime Pipsi zakazuju dvodnevni koncert u Boogaloou.

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Pipsi su odgojili generacije fanova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz karijere, te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma “Vesna”.

Koncerti u Boogaloou jedini su samostalni koncerti Pipsa u Zagrebu u 2024. godine. Do kraja srpnja bend će nastupiti u Rijeci, Gospiću, Sinju, Ražancu i koprivničkom Rock Live festivalu. U kolovozu Pipsi će se uputiti prema Šibeniku 10. (gdje nastupaju s grupom Letu štuke) te Puli 15. (zajedno sa Štukama i Jonathanom). Sarajevski Beer Fest ugostit će bend 7. rujna.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 11. srpnja u 9:00 sati po cijeni od 18 eura. Ta cijena će vrijediti do 31.kolovoza, a dan nakon penje se na 20 eura. Ulaznice su dostupne u sustavima Eventim i Entrio, na svim njihovim prodajnim mjestima, kao i u Rockmarku i Dirty Old Shopu.

Foto: Karla Matulina