Pjevačica benda Lili Gee postala lutka u izlogu robne kuće!
18. srpnja 2021.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Pjevačica benda Lili Gee postala lutka u izlogu robne kuće!

Iako su koncertni glazbenici godinama (jedan od njih je i gitarist Jure Stublića i grupe Film, talentirani Borna Čop) Lili Gee je kao bend novo ime hrvatske glazbene scene, a prije nekoliko tjedana objavili su studijski album „Ispod kože“.

Sada predstavljaju i novi singl s tog albuma. On govori o formi odnosa dvoje ljudi gdje o tom odnosu iz prvog lica govori žena. Stihovi pjesme kažu “Želim pobjeći od posla i rada i zato sam s tobom sada kao Lutka…”, ističući jasnu aluziju na one koje su odabrale taj “lakši put”, ali bez osude i uz pravo na izbor i slobodu da svoj život žive na najbolji mogući način.

Energična, poletna pjesma čvrstih gitarskih riffova predstavlja Lili Gee kao kvalitetni, čistokrvni rock’n’roll bend koji domaćoj sceni daje sirovu glazbenu energiju iskreno i srčano. Pjesma „Lutka“ je dobila svoje uprizorenje u novom video spotu Tomislava Povića gdje je lutka nakratko postala pjevačica benda Lidija Graovac koja u izlogu robne kuće izvodi novu pjesmu. Slučajne prolaznike, koji primjećuju da je lutka oživjela, glume članovi benda.

„Lutka“ je pjesma koja je stigla u pravo vrijeme. Naime ova plesna i ritmična skladba odlično se uklapa u trenutak vraćanja koncertima i disco podijima publici na uživanje. Na pozornice se vratio i bend koji će novi album promovirati tijekom ljeta ponajviše na obali.

Foto: Nikola Knežević