Zoran Predin uz pratnju Django Groupa pjeva Arsena u Lisinskom
18. rujna 2024.
Music Box (11166 Članci)
Podijeli

Zoran Predin uz pratnju Django Groupa pjeva Arsena u Lisinskom

Za malo manje od mjesec dana, u Lisinskom nas očekuje nastup sjajnog Zorana Predina s Damirovim Django Groupom.

Omiljene klasike Arsena Dedića, slušat ćemo uživo 12. listopada, u Koncertnoj dvorani Lisinski s početkom u 20 h, na koncertu „Zoran pjeva Arsena“. Nazvan po istoimenom albumu, ovo je dirljiva posveta najvećem hrvatskom kantautoru Arsenu Dediću kojeg su zajedno, 2020. godine, snimili Zoran Predin i Damir Kukuruzović. Iste godine album je bio najprodavanije hrvatsko izdanje, a sadrži dvanaest pjesama po izboru Zorana Predina.

Za gypsy swing aražman Arsenovih najvećih hitova zaslužan je pokojni majstor Damir Kukuruzović, a danas, uz njegov Django Group na čelu s violinistom Brunom Urlićem i Predinom, pjesme „Kuća pored mora“, „Moderato Canatbile“, „Ni ti ni ja“, „Imenom sam tvojim zvao“ i druge, dobile su novi stil koji istovremeno oduševljava Arsenovu, Kukuruzovićevu i Predinovu publiku.

Gost večeri, kao i gost na albumu, fantastični je i neizostavni Matija Dedić, koji svojim umijećem zaokružuje ovu posebnu priču.

Još je ograničen broj ulaznica u prodaji, stoga svoju osigurajte još danas, putem Entrio sustava po cijenama : 25/28/33/38 eura, ovisno o kategoriji sjedenja.

Foto: Saša Kovačić