Ivana Starčević ulazi u novu etapu glazbene karijere singlom “Dobro je”.
20. rujna 2024.
Music Box (11170 Članci)
Podijeli

Ivana Starčević ulazi u novu etapu glazbene karijere singlom “Dobro je”.

Svestrana zagrebačka glazbenica Ivana Starčević objavila je novi singl “Dobro je” kojim obilježava ulazak u novu etapu svoje bogate glazbene karijere.

Ivana Starčević dosad je nastupala kao predvodnica benda Rakete, a kao vokalistica surađivala je s brojnim domaćim bendovima i glazbenicima, poput Ante Perkovića, Jinxa i Mayalesa. Zapažene nastupe ostvarila je i u kazališnom svijetu, prije svega ulogom u hit-predstavi i filmu Kauboji, a potom i popularnoj radiofonijskoj predstavi Hoerspiel.

Osim kao izvođačica, Ivana je u kazalištu prisutna i kao autorica. S Markom Levanićem, članom benda Pips, Chips & Videoclips, potpisuje glazbu za predstave kao što su 12. noć (ZKM), Ćelava pjevačica (&TD) i Tonček i Točkica (Žar ptica). Ovaj dvojac suradnju je ostvario i kroz bendove The Basewalks i Med, a dugogodišnji zajednički rad nastavljen je u pjesmi Dobro je.

Singl predstavlja Ivanin iskorak u elektro-punk, ujedno duhovit i britak komentar suvremenih odnosa i komunikacije s porukom da ih, kao ni život, ne treba shvaćati preozbiljno. Aranžman pjesme potpisuje Marko Levanić, a u produkciji mu se pridružuje Leonard Klaić (She Loves Pablo, Bad Daughter) koji je zaslužan i za miks.

Foto: Tjaša Kalkan