Skip to content Skip to footer

Too Loud Fest ovog vikenda u Zagrebu

TOO LOUD FEST je nastao iz želje da se široj publici približi kultura slušanja glazbe na najbolji i najprihvatljiviji način. Dobar, odnosno vrhunski zvuk nije rezerviran samo za audiofile i profesionalce iz audio svijeta, već i za sve one koji vole glazbu, žele uživati u njoj i što je bolje doživjeti.

Festival, između ostalog, programom i sadržajem želi objasniti da su svi audio uređaji, bili oni jednostavni i jeftini ili složeni i basnoslovno skupi, ustvari samo alati za prenošenje glazbe. Ključno je shvatiti kako je glazba ta koja predstavlja esencijalnu važnost te da je takoreći upisana u naš genetski kod.

“Program je osmišljen s ciljem da pokrije interese šireg kruga posjetitelja. Zadovoljstvo je bilo proteklih godina na festivalu vidjeti muškarce i žene različite starosne dobi, mlade i stare, pojedinačno ili u društvu, vidjeti čitave obitelji i organizirane grupe. Vjerujem da će i ove godine svatko naći nešto za sebe i ono što, nju ili njega (ili oboje), najviše zanima. Međutim, najvažnije je da se svi na festivalu opuste, kvalitetno iskoriste vrijeme i guštaju u dobrom zvuku i glazbi”, kaže Nebojša Uglješić, organizator i direktor festivala.

Jednodnevne i dvodnevne ulaznice mogu se kupiti online u sustavu Entrio.hr i na dane održavanja festivala na ulazu DoubleTree by Hilton hotela.

Radno vrijeme festivala:
Subota, 19. 10. 2024. – Od 10 do 20 sati.
Nedjelja, 20. 10. 2024. – Od 10 do 18 sati.

Foto: Freepik