Skip to content Skip to footer

ŽEN najavile koncertnu promociju hvaljenog albuma “Ciklus”

Glazbene čarobnice ŽEN na krilima novog, hvaljenog albuma “Ciklus” vraćaju se pred zagrebačku publiku u subotu, 26. listopada.

Proslavu izlaska albuma pripremaju u svom omiljenom klubu Attack, prostoru koji im je kao drugi dom i koji ih podržava od samih početaka. Ulaznice za koncert možete nabaviti u sustavu Core-event.

Večer će započeti izložbom fotografija koje govore o putovanju kroz 14 godina stvaranja, rasta i promjena. “Kroz slike ćete moći osjetiti kako smo se razvijali, ne samo kao bend, nego i kao žene koje stvaraju u ovom divnom, ali zahtjevnom glazbenom svijetu. Bit će to prilika da zavirite u našu prošlost, osjetite atmosferu naših prvih nastupa i proživite s nama taj nevjerojatan put”, kažu djevojke. Nakon izložbe kreće pravi show! Osim ŽEN, u Attacku će nastupiti i njihove glazbene prijateljice koje obožavaju: Patkice, Naentu, Doxia i Nori Gnom. Svaka od njih donosi svoj jedinstveni zvuk i energiju, čime večer postaje bogata i raznolika – pravi odraz snage i kreativnosti žena u glazbi.

Ova večer nije samo promocija albuma, ovo je poziv da s fanovima slave slobodu, umjetnost i snagu ŽENa. Lišće u gradu šuška o novom albumu, desio se “Ciklus”, ŽEN je zaokružio jedno poglavlje svoga rada i tim povodom vas pozivaju da dođete proslaviti s njima, uz obilje super glazbe.

Foto: Kristijan Smok