I Sea Star Festival uveo nulti dan – nastupaju S.A.R.S., Kawasaki 3P,  Rambo Amadeus i drugi
26. travnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

I Sea Star Festival uveo nulti dan – nastupaju S.A.R.S., Kawasaki 3P, Rambo Amadeus i drugi

Točno jedan mjesec prije početka, poznat je program nultog dana Sea Star festivala, koji će se pod nazivom «Enter the Summer Of Love», održati u umaškom Stella Marisu u četvrtak, 25. svibnja!

Famozna 2+2 formula sad dobiva svoj konkretan sadržaj, a veliko EXIT Ljeto ljubavi lansirat će program na nekoliko pozornica! Neviđen interes publike iz Hrvatske, regije i Europe stvorila je proteklih mjeseci fantastično pozitivan vibe oko Sea Star Festivala, pa je slijedom toga i prvotni plan za zagrijavanje višestruko pojačan izuzetnim line upom.

Nautilus Arenu, smještenu unutar centralnog ATP stadiona, tu noć pohodit će miljenici cijele regije, grupa S.A.R.S., a prate ih svjetski mega-car Rambo Amadeus, zagrebački ska punk heroji Kawasaki 3P, najjači slavonski reper Kandžija s njegovim Golim ženama, dok je otvaranje prepušteno u ruke sinjskoj rock senzaciji M.O.R.T. Druga pozornica, koja nosi ime Enter Stage, napravljena je u suradnji s radiom Enter Zagreb, predstavljenog od DJ reprezentacije koju čine DJ Don Tom, DJ Indy, Joe 2Shine, Bad Kid i The Trixx. Rezidenti brojnih klubova i tuluma po državi donijet će hitovi na potezu od hip hopa i trapa, pa sve do disca, house i EDM-a te obilježiti prvi veliki ovogodišnji laguna party u Stella Marisu.

Foto: DB photography

Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara ljetnu sezonu, a smještenog u multifunkcionalnom kompleksu odmah na morskoj obali. To prati vrhunska kombinacija izvođača u kojoj se miksaju globalni i regionalni superstarovi, punk, hip hop, rock, electro pioniri i heroji na listi koju predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Pendulum, Umek, Urban & 4, Modestep, Spiller, Elemental, Brkovi, Kiša metaka, a slijede mnogi drugi.

Ostatak programa dana Enter the Summer Of Love, kao i izvođači bookirani za nedjelju, 28. svibnja bit će objavljeni početkom svibnja.

Rezultat pozitivnih struja oko festivala je višemjesečna jaka prodaja, kako festivalskih, tako i jednodnevnih ulaznica po cijeloj regiji i šire te više od 17 tisuća trenutnih dnevnih posjetitelja na prostoru kapaciteta 25 tisuća. S pravom se, prema valu koji se kreće zadnjih tjedana, očekuje da će prvo izdanje Sea Stara biti rasprodano!

Svi vlasnici festivalskih ulaznica za Sea Star koriste ih dakako za ulaz i nulti dan. U prodaji će se pojaviti ograničen kontigent dnevnih ulaznica po cijeni od 49 kn što je 50% popusta u odnosu na finalnu cijenu. Kupiti se mogu u prodajnim lancima Entria, Ticketshopa i Eventima.