Goran Bare & Majke po prvi put s “Nuspojavama” ispred zagrebačke publike!
5. listopada 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Goran Bare & Majke po prvi put s “Nuspojavama” ispred zagrebačke publike!

Najveći balkanski rock propovjednik, pjesnik neuništive karizme Goran Bare s bendom Majke predstavit će u sklopu turneje “Nuspojave” novi album po prvi put u Zagrebu.

Bare je ponovno umočio pero u vlastitu krv i crnilo svoje divlje duše utisnuo na bjelinu papira te je albumom “Nuspojave” iznova dokazao da je riječ o nepresušnom glazbenom izvoru u što će se Splitska publika moći uvjeriti slušajući uživo pjesme “Ljubav krvari”, “Osvijesti me”, “I dok pleše sama s kišom”, “To nije igra”, “Skarabej go go”, “Dobri anđeo te noći je pao”, “Zašto” kao i mnoge druge velike hitove. Rad sjajne ekipe glazbenika grupe Majke (Mario Rašić, Berislav Blažević, Davor Rodik, Kruno Domaćinović i Alen Tibljaš ) rezultirao je albumom koji otkad je izašao ne silazi s top liste najprodavanijih albuma.

RECENZIJA: Goran Bare & Majke – “Nuspojave” – sedam pjesama koje se isplatilo čekati sedam godina

Predviđa se da će album „Nuspojave“ definitivno premašiti velike uspjehe albuma „Teške boje“ koji je osvojio sve najbolje diskografske nagrade u 2011. godini, dok je spot „Teške boje“ u Beogradu nedavno osvojio nagradu za najbolji spot 21. stoljeća.

Koncert u Zagrebu održat će se u kultnoj Tvornici kulture, 9. studenog (petak) s početkom u 22 sata.

Ulaznice u prodaji na webu i svim prodajnim mjestima Ticketshop.hr. U pretprodaji ih možete kupiti po cijeni od 80 kuna (early bird; prvih 100 ulaznica), 100 kuna i 150 kuna (VIP). Na dan koncerta cijena će biti 130 kuna.

Foto: Zoran Marinović