Maksim Mrvica dva puta zaredom u Lisinskom!
29. siječnja 2019.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Maksim Mrvica dva puta zaredom u Lisinskom!

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu – pijanist Maksim Mrvica – nakon tri godine ponovno će zasvirati u Zagrebu.

Nakon rasprodanih prestižnih dvorana u Sydneyu, Seoulu, Pekingu, Shanghaiu i mnogim drugim gradovima, “New Silk Road” dolazi i u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Koncerti u Zagrebu dio su Maksimove velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva – “New Silk Road”.

S obzirom da je koncert 30. ožujka rasprodan vrlo brzo, objavljen je i drugi datum koncerta, 31. ožujka. Tako će domaća publika moći uživati u dva nastupa ovog osebujnog glazbenika, te premijerno uživo poslušati izvedbe skladbi iz poznatog baleta “Orašar”, “All Of Me” Johna Legenda, “Clocks” grupe Coldplay, “Game Of Thrones” temu, kao i ostale s novog albuma. Usto, Maksim će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput “Flight of the Bumblebee”, “Exodus”, “The Godfather”…, a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice. Album “New Silk Road” dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa.

Prilika da uživo poslušate klavirskog genija svjetske reputacije uistinu je rijetka, te događaj koji se ne propušta!

Ulaznice za drugi koncert u prodaji su u sustavu ulaznice.hr i na blagajnama Lisinskog po cijenama od 190 do 300 kuna, ovisno o sektoru.

Foto: Danijel Bartolić