Još neobjavljene pjesme 2Cellos premijerno izveli za prepunu Sydneysku operu
6. prosinca 2016.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Još neobjavljene pjesme 2Cellos premijerno izveli za prepunu Sydneysku operu

Unaprijed rasprodan koncert 2CELLOS u Sydneyskoj operi pokazao je veliki i opravdani interes australske publike.

Našim vrhunskim virtuozima su se na pozornici pridružili članovi Sydneyskog simfonijskog orkestra (Sydney Symphony Orchestra) što se savršeno uklopilo u izvedbu novih pjesama s nadolazećeg albuma 2CELLOS. Bilo je to prvi puta da su Luka i Stjepan s orkestrom uživo odsvirali još neobjavljene pjesme baš kao i one koje već svi dobro znamo. Obožavatelji na su ih na njihovoj facebook stranici zasuli pohvalama i porukama oduševljenja.

Naime, novi album izlazi početkom sljedeće godine (Sony Masterworks/Menart), a na njemu će objaviti teme iz poznatih filmova koje su snimili u Londonu i to s Londonskim simfonijskim orkestrom.

U drugom dijelu koncerta, 2CELLOS su zablistali sa svojim standardnim programom i novim aranžmanima. Za sve one koji nisu mogli biti ondje, 2CELLOS su koncert zabilježili kamerama pa će biti prilike vidjeti naknadno kako je izgledao najnoviji spektakl! Koncert je održan u sklopu australske turneje, a publika je i ovoga puta bila oduševljena energijom i karizmatičnošću Stjepana i Luke.

2CELLOS su nedavno objavili sjajan spot za “The Show Must Go On” , povodom 25. godišnjice smrti Freddieja Mercuryja, dok je njihov spot za pjesmu “Thunderstruck” na YouTubeu pogledan više od 70 milijuna puta!

Foto: 2Cellos Facebook

Izvor: Menart