Toni Cetinski okrenuo novu glazbenu stranicu života singlom “Laku noć”
23. siječnja 2017.
Music Box (8502 Članci)
Podijeli

Toni Cetinski okrenuo novu glazbenu stranicu života singlom “Laku noć”

Svaka njegova pjesma ili koncert, glazbeni su put u vječnost, koji ostaje generacijama koje dolaze.

Čovjek čiju iznimnu vokalnu kvalitetu izuzetno cijene na svjetskoj razini, jedan od najnagrađivanijih glazbenika, zaslužan za najveću regionalnu koncertnu turneju u prošloj godini, Toni Cetinski, ispisao je novu glazbenu stranicu povijesti.

Novim singlom i video spot pod naslovom ‘Laku noć’, jedinstveni Toni predstavlja nam, ne samo novu skladbu, već potpuno novi i drugačiji zvuk, slobodno možemo reći novog Tonija Cetinskog. Ovom skladbom, Toni će ujedno promovirati i novi projekt na kojem radi, a riječ je o akustičnim varijantama pjesama, bližim rocku ili pravom pop-rock zvuku. Upravo u taj novi koncept, kazao nam je sam Toni, odlično se uklopila iznimno uspješna regionalna autorica Aleksandra Milutinović, koja potpisuje pjesmu ‘Laku noć’ u djelu glazbe i teksta.

‘Ovo je nastavak odlične suradnje s Aleksandrom koja stoji i iza mojih prijašnjih pjesama ‘Zar malo to je’, ‘Krik’, ‘Mjesečar’, kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji njegujemo. Kao autorica je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekt i zvuk kojem težimo. Istodobno sam pomladio i prateći band, novim mladim snagama, koje su donijele i odlične nove ideje. Svi koji radimo na ovom projektu jako smo sretni i ponosni na naše novo malo dijete. Predajemo vam ga sa povjerenjem jer znamo, da to znate vrednovati i primiti pod svoje’, rekao je Toni i poručuje “nova pjesma nastala je u zmajevu gnijezdu, Hit Records studija”.

‘Laku noć’ prati i video spot sniman pod redateljskom palicom Daria Lepoglavca, dok su cijelu priču oko spota zajednički osmislili Toni i Dario. Novom skladbom, Toni se još jednom na sebi svojstven način, zahvaljuje svojoj divnoj publici koja godinama prati njegov glazbeni put, te koja mu pruža motiv i dodatni vjetar u leđa, za nove glazbene poduhvate.

Izvor: Hit Records

Foto: Dario Lepoglavec