Mr. Lee i IvaneSky po treći puta pred zagrebačkom publikom
27. siječnja 2017.
Music Box (8990 Članci)
Podijeli

Mr. Lee i IvaneSky po treći puta pred zagrebačkom publikom

Projekt je nastao pred nekoliko desetljeća pod imenom Strukturne ptice, a prethodio je kasnijim inkarnacijama Let2 i, konačno, Let3, te je u zadnjih nekoliko godina fermentirao u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta – Mr.Leea i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky.

Uz ovaj pokretački duo na albumu prvijencu ‘Colors’ sudjeluje još cijeli niz sjajnih glazbenika, a prije svega jezgro benda koje čine gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić (Morso, Let3). Uz njih na albumu su gostovali i Matija Dedić (klavir), Darko Jurković Charlie (Gitara), Bobo Grujičić (bubanj), Ivan Valušek (bas, sitar), Rene Mazurkijević (klarinet) i drugi, a produkciju potpisuju Matej Zec i Iztok Turk.


​​
U petak, 24. veljače od 21h održati će svoj treći koncert pred zagrebačkom publikom, no po prvi puta da nije u kazališnom prostoru.
Mr.Lee & IvaneSky sa bendom i gostima stižu u prostor Vintage Industrial Bara.
Njihova glazba je po mnogočemu više od glazbe za kazalište i film, svaka je pjesma svijet za sebe i definitivno u cjelini funkcionira kao moderni, na trenutke i avangardni pop, osebujne atmosfere i visoke artističke kvalitete kojom prelazi okvire domaće glazbene scene i može se bez problema usporediti sa sličnim svjetskim ostvarenjima.

Ulaznice u pretprodaji su 70kn na, dan koncerta će biti 85kn, a mogu se kupiti:
– Dirty Old Shop (Tratinska 18)
– Vintage Industrial Bar / Kavez (Savska 160)
– Entrio.hr (https://goo.gl/7A06KY)