Opća opasnost u klubu Boogaloo slavi zlatku nakladu albuma “Rocker…to sam ja”
1. veljače 2017.
Music Box (8714 Članci)
Podijeli

Opća opasnost u klubu Boogaloo slavi zlatku nakladu albuma “Rocker…to sam ja”

Jedan od najboljih domaćih rock bendova, Opća Opasnost najavljuje veliki koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo povodom zlatne naklade albuma “Rocker… to sam ja”.

Priznanje za zlatnu nakladu koje je bendu dodjeljeno 19. prosinca u Novoj ploči, uoči njihovog tradicionalnog božićnog koncerta u Županji, za Opću Opasnost znak je svesrdne podrške njihove vjerne publike te dokaz neosporne popularnosti slavonskih rockera. Veliki slavljenički koncert u Boogalou bit će održan u subotu, 4. veljače s početkom u 20 sati.
Hitovi poput “Jednom kad noć”, “Mjesečar”, “Tvoje ime čuvam”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Pobjeg’o sam”, “Nenapisana stranica” i mnogi drugi priskrbili su Općoj Opasnosti epitet jednog od najpopularnijih bendova u Hrvatskoj, a nedavni koncertni spektakl na zagrebačkoj Šalati potvrdio je dobro znanu činjenicu da osim iznimnog glazbenog doživljaja, rockeri znaju kako pripremiti pravi show za svoju publiku.

Županjskim rockerima na koncertu će se pridružiti sjajna zagrebačka grupa Hard Time koja je u kolovozu objavila novi album jednostavnog, ali znakovitog naziva “Rock ‘n’ Roll”, u kojem je sadržana bit oba benda koja će u subotu nastupiti u Boogaloou.

Nakon krune koncertne karijere Opće Opasnosti na zagrebačkoj Šalati i osvajanja radijskog etera brojnim hitovima, sasvim je sigurno da momci žele u pravom stilu proslaviti ovu diskografsku nagradu te pružiti svima nezaboravan spektakl, stoga je ovaj koncert prilika svim obožavateljima da dožive neponovljivu atmosferu koju samo pola tone rock’n’rolla može proizvesti.
Ulaznice za koncert možete kupiti u Boogaloou, Hard Placeu, Dirty Old Shopu, Rockmarku te on-line na entrio.hr po cijeni od 60 kuna.
Album “Rocker… to sam ja” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa