Neven Stipčić, sudionik prve sezone hrvatskog The Voicea objavio debi singl
10. veljače 2017.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Neven Stipčić, sudionik prve sezone hrvatskog The Voicea objavio debi singl

Neven Stipčić, sudionik prve sezone showa „The Voice – najljepši glas Hrvatske“, na glazbenu scenu zakoračio je autorskim prvijencom, pjesmom „Samo ti“.

Njegov debi-singl dostupan na svim digitalnim glazbenim servisima, a predstavljen je i prateći videospot!

„Pjesma je prožeta emocijama i posvećena je osobama koje u našim životima ostave poseban trag. To su osobe čiji je trag toliko jak, da čak i ako ih ne vidite dugo vremena pokreću feeling i emocije koje ste imali prvi puta kada ste ih susreli. Takve osobe i takvi osjećaji su ono što nas pokreće i to treba čuvati“ riječi su kojima Neven opisuje svoju autorsku pjesmu.

Ova pop poslastica s dodatkom funk i soul začina snimljena je u Pomper Studios uz angažman benda The Groovebox, koji je u zvuk unio dozu clubbing-groovea, karakterističnog za njihove live nastupe. Na pjesmi su uz Nevena, koji potpisuje tekst, glazbu i dio aranžmana, radili i Tomislav Košić te Dino Pomper (aranžman).

„Izuzetno mi je drago da je ekipa izdavačke kuće Universal Music Hrvatska prepoznala potencijal singla i dala mi priliku da se sa svojim autorskim pjesmama tijekom 2017. predstavim hrvatskoj javnosti“, zaključio je Neven Stipčić.

Prateći videospot je sniman u dvorani „Domoljub Koprivnica“ te u INTEK Music HiFi showroomu.
Uz Nevena u glazbenom spotu pojavljuje se i njegova kolegica s fakulteta, Lorena Šafarić.
Video nosi redateljski potpis ekipe iz NEXUS produkcije – Tomislav Horvatinović (režija, montaža), a u radu na spotu su sudjelovali i Nevenov menadžer Marko Horvat (DOP i izvršna produkcija), Dorian Stipčić / frizerski studio KULT (frizura) te Patrik Dolenc (styling).

Karizmatični nastup Nevena Stipčića i skupine The Groovebox zagrebačka publika ima priliku čuti uživo u petak, 17. veljače u Pivani!