Svo bogatstvo akustičnog popa u novom singlu Matta Shafta
19. veljače 2017.
Zorislav Knežević (69 Članci)
Podijeli

Svo bogatstvo akustičnog popa u novom singlu Matta Shafta

Matt Shaft, 21-godišnji student Muzičke akademije u Zagrebu, čiju glazbu često možemo čuti na zagrebačkim ulicama objavio je četvrti singl “Say” i za njega pripadajući videospot.

Novim singlom se vraća modernom akustičnom popu koji obogaćuje sa smirujućim zvukovima violine. Na pjesmi su sudjelovali: Petar Ivkić (gitara, back vokal), Antonino Šimić (bas gitara), Mario Klarić (bubnjevi) i Tonko Marković (violončelo). Pjesma i videospot su snimljeni u zagrebačkom Greenwood Studiju pod producentskom palicom Antonina Šimića. Za snimanje i montažu spota zaslužan je Doringo.

Sam Shaft kaže da novi singl predstavlja veliki pomak u njegovoj karijeri.

“Prezadovoljan sam kako je sve na kraju ispalo. Na snimanju je bila opuštena ali radna atmosfera. Pero i Antonino su se potrudili i složili vrhunski aranžman, točno onako kako sam zamislio. Zahvalio bih se i Mariju Klariću koji je na skoro gotovu snimku odsvirao točno ono što smo zamislili kao i Tonki Markoviću koji je odsvirao violončelo. Drago mi je da napokon surađujem sa ljudima koji razumiju moju glazbu i pomažu mi u tome. Maksimalno smo se potrudili i svi zajedno prenijeli svoje emocije kroz pjesmu za koje se nadam da će osjetiti i sami slušatelji”.


Debitantski album Matta Shafta najavljen je za jesen ove godine.