Clone Age imaju novi singl „My Little Miracle“ posvećen “njihovim malim čudima”
27. veljače 2017.
Music Box (8717 Članci)
Podijeli

Clone Age imaju novi singl „My Little Miracle“ posvećen “njihovim malim čudima”

S hvaljenog albuma „Fuse“ grupe Clone Age stigao je i četvrti singl – „My little miracle“!

Nakon posljednjeg singla „Addiction“ koji se bavio ovisnostima modernog doba, Cloneri su ovaj put inspiracuju pronašli u vlastitoj djeci, svojim malim čudima, kako ih sami nazivaju.

„Pjesma opisuje jednu od najjačih emocija koju čovjek može osjetiti, a to je ljubav koju osjećamo upravo prema njima. Koliko god nam je ponekad teško nositi se s problemima svakodnevice, uvijek sve to u trenu izbrišu svojim pogledom, svojim osmijehom, svojim malim pričama…sve ostalo postaje nebitno. Oni su naše sunce kroz kišu i oblake, nada u bolje sutra, oni su mali mi, oni su naša mala čuda..our little miracles.“ (Robert Kriković, Clone Age)

Videospot je snimljen u zagrebačkom Kavezu, a šalje poruku o važnosti djece koje naše živote mijenjaju i upotpunjuju u svakom pogledu. Zanimljivo je da ova pjesma u početku uopće nije bila zamišljena kao jedna od pjesama za album, već samo kao intro dionica koja je trebala trajati svega nekoliko sekundi.

„Kasnije se na tu dionicu nadovezala melodija koja nam je odmah ostala u uhu i tako, korak po korak intro je završio kao pjesma.“

Spot je režirao mladi redatelj i film maker Dinko Šimac iz Theikobraz Productions kojem ovo nije prva suradnja s Clonerima, a poznat je još i po suradnji s Overflowom, Darkom Rundekom i mnogim drugima. Za produkciju mix i mastering zaslužan je Mark Mrakovčić.

Album „Fuse“ u prvih je nekoliko mjeseci od objave dobio odlične domaće i strane kritike, a nedavno su o njima pisali i na portalu 100% Rock Magazine iz Australije, njihove se pjesme vrte u Japanu, Ujedinjenom Kraljestvu, a od sada i u Los Angelesu na valovima Rock Rage radija što samo potvrđuje da se radi o jednom od zaista kvalitetnih domaćih glazbenih ostvarenja u protekloj 2016. godini.

Clone Age su Robert Kriković (vokal, bas gitara), Nenad Rešetar (gitara), Marko Lajtman (bubnjevi) i Teo Petran (gitara).