Solistički koncert Matka Jelavića u Lisinskom za 59. rođendan i 30 godina karijere
27. veljače 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Solistički koncert Matka Jelavića u Lisinskom za 59. rođendan i 30 godina karijere

Velikim solističkim koncertom nazvanom po njegovom velikom hitu ‘Majko stara’, Matko Jelavić proslavit će 29. ožujka svoj 59. rođendan i 30 godina karijere tijekom koje je hrvatsku glazbu obogatio bezbrojnim evergreenovima.

Matkov prvi solistički koncert u Lisinskom počet će u 20 sati, a ulaznice se već mogu kupiti na blagajni Lisinskog i na portalu ulaznice.hr po cijeni od 100, 120 i 140 kuna.

Na pozornici će se velikanu hrvatske zabavne glazbe pridružiti sin Marko koji će izvesti pjesmu ‘Da mi je biti morski pas’ Matkove grupe ‘Metak’, dok će pjevač sjesti za bubnjeve. Jasna Zlokić s Matkom će izvesti duet ‘Misec žut svitli put’ i ‘Ja sam ti jedini drug’, Danijela Pintarić pridružit će mu se u pjesmi ‘Ti samo ti’, a klapa Iskon izvest će Matkovu hit pjesmu ‘Dobra večer prijatelji’.

– Izvest ću sve svoje najpoznatije pjesme tako da će tu biti umjetnički jakih pjesama, kao što su ‘Ti, samo ti’ ili ‘Što sam ti skrivio’, a i onih za masovno pjevanje, poput ‘Rodija se sin’ i ‘Noćas ću rujno vino piti’. Obično na mojim koncertima bude sjajna atmosfera, pa će tako, vjerujem, biti i ovaj put, kazao je Jelavić.

Pjesme ‘Ta divna splitska noć’, ‘Na plavom Jadranu’, ‘Jedne noći pokraj Save’, ‘Požurite konji bijeli’, ‘Pianino’, ‘Vitar šumi’, ‘Sretno ti bilo anđele’ samo je dio pjesama koje će se naći na koncertnom repertoaru. Glazbena pratnja će biti sastavljena od sedmorice vrhunskih splitskih glazbenika te od troje zagrebačkih pratećih vokala.

Ulaznice za koncert ‘Majko stara’ dostupne su na blagajni KD Vatroslava Lisinskog i na www.ulaznice.hr po cijeni od 100, 120 i 140 kuna.

Izvor: Scardona

Foto: Facebook