Pogledajte irski video Kandžije i Golih žena
9. ožujka 2017.
Music Box (11099 Članci)
Podijeli

Pogledajte irski video Kandžije i Golih žena

Kandžija i Gole žene su na svom YouTube/Vevo kanalu objavili videospot za pjesmu “91” u režiji Staše Tomića, s kojim  je bend surađivao i na sjajnom videospotu singla “Pištolj” feat. Goran Bare.

Videospot je kolaž snimaka s prošlogodišnjeg putovanja u Dublin, gdje je skupina svojoj braći i sestrama uživo predstavila aktualni studijski album “Nema labavo”.

“Stvar nema veze s 91., naravno, a govori stvari koje su istinite i puno bitnije od toga. Uvijek govorimo istinu i to je jedini uvjet koji imamo kad radimo. Primjećujem da danas to slabo tko radi, ne znam zašto, valjda se žele uklopiti, sve je u nekom čudnom konformizmu gdje je svima sve dobro i super i šareno, kao da korporacije pišu te pjesme ili su možda urokani k’o zmajevi. K’o zna. Spot je radio Staša Tomić, jako cijenjeni strani redatelj, a snimljen u Dublinu, gdje nikog od naših ne zanima to pitanje, čak su vrlo vjerojatno i otišli zbog tog pitanja.”

Kandžija i njegove Gole žene će 10 godina djelovanja proslaviti koncertom u zagrebačkom Vintage Industrial Baru 31. ožujka, s početkom u 20:30h. Netom prije koncerta u susjednom će se klubu Kavez otvoriti izložba ilustracija i vizuala koje je povodom objave albuma “Nema Labavo” stvorio osječki ilustrator Andrej Bartulović/All Things Rotten.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 45kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 60kn.
Službena prodajna mjesta:
– Dirty Old Shop (Tratinska 18)
– Vintage Industrial Bar / Kavez (Savska 160)

Foto: DB photography