Osječka DJ-ica INSOLATE trese zidove najpoznatijeg kluba na svijetu
27. travnja 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Osječka DJ-ica INSOLATE trese zidove najpoznatijeg kluba na svijetu

Nakon prošlogodišnje odlične i zapamćene svirke u kultnom berlinskom klubu Berghain, osječanka Sunčica Barišić, poznatija kao INSOLATE ponovno će zatresti zidove kultnog berlinskog kluba kojeg već godinama proglašavaju najboljim klubom na svijetu.

Berghain je kultni status stekao zbog svog striktne politike selekcije DJ-a koje izabire tek nekoliko skauta. Također, hoćete li nakon višesatnog čekanja u redu ući u klub ne može se odgonetnuti baš kao i zabrana fotografiranja i snimanja, stoga je enigma što se događa iza zidova bivše elektrane još i veća.

Zanimljivost je da je Sunčici ovo drugi nastup u kultnom klubu u kojem je prošli mjesec promociju svog novog albuma odradila i planetarno popularna pop zvijezda Kylie Minogue, što je bio vrlo neobičan izbor lokacije obzirom da je Berghain industrijska zgrada poznata po techno glazbi, no također, klub je koji potiče glazbenu šarolikost.

Kako je ovo godina u znaku INSOLATE pokazuju nam sve veći uspjesi koje ova skromna DJ-ica iz Osijeka ostvaruje. Uz serijal iznimno uspješnih partija koje organizira sa svojom TRAUM ekipom na koje dovodi najbolje inozemne techno DJ-e, preko labela Out of Place pa sve do brojnih nastupa na najboljim svjetskim lokacijama ono je što obilježava njen sve intenzivniji rad, a tu su i izdanja na izdavačkim kućama iz Švedske, Grčke, UKa, pored izdanja na njenom matičnom labelu. Početak ove godine zapamtit će i po 5. po redu turneji po Južnoj Americi, na kojoj su u njenom techno zvuku mogli uživati najveći zaljubljenici u techno glazbu.

Kako zvuči najbolja hrvatska DJ-ica uskoro će imati priliku čuti i zagrebačka publika. Prva svirka nakon Berghaina je u zagrebačkom Boogaloo klubu, gdje ćete moći čuti njenu selekciju inspiriranu svirkom u Berghainu. Pored zagrebačkog nastupa njenim ritmovima moći ćete uživati i diljem obale.

Ovo je godina koja će definitivno obilježiti karijeru najuspješnije hrvatske DJ-ice – INSOLATE.